- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
Herkese hayırlı geceler.. Canım çok sıkkın.
3 senelik birlikteliğim var ve erkek arkadaşım doğuda asker.. Bugün beni üzen bir konuşma yapti. Olayin başına gelirsek, ortalıkta bulunan mide bulantısı,boğaz agrısı salgınından bende nasibimi alarak hasta oldum serumlar iğneler vs derken telefona bakmaya fırsat bile bulamadım. Erkek arkadaşıma bilgi veriyordum tabi hatta yazamadigim zamanlarda resim atıyordum. Ve final haftasındayım ortalama tutturma derdi, ağır ders derdi. Tatilde çalışıp okul parami çıkarma derdi derken 2 haftadır baya yoğunum. Neyse yaklasik 2 saat önce erkek arkadaşım aradı ve benim onunla artik ilgilenmedigimi, asker olarak ondan sıkıldığımı, eskisi kadar onu sevmedigimi söyledi ve şok oldum.
Onu çok seviyorum, benim icin cok değerli ve niyetlerimiz ciddi.. Sevgisinden asla şüphe etmedim etmiyorumda.Ona böyle düşündürecek ne yaptim diye düşünüyorum ama aklıma da birşey gelmiyor hersey çok güzeldi . Ona bir suru mesaj attim hepsine kisa kisa cevaplar veriyor. Neden böyle oldu ki .. Hatta çok kiskancim onu hep ilgiyle boğduğumu düşünürdüm..