- 27 Temmuz 2018
- 2
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yildiztozzuu
-
Ay bu ne aşk! Gelsin işte rahat rahat evlenirsin. Sayılı gün çabuk geçer.Sevgilim askere gitti kaç yıldır hiç ayrılmamıştık. Bu konuda üzgün çaresiz yeri gelince de çok boş bakıyorum etrafa. Benim gibi olanlar var mı? İşe de giremıyorum kafam rahat değil. Nereye baksam onu hissedıyorum.
astoria sana tekrar birşey danışmak istiyorum ama mesaj yazamıyorum. kapalı mı ben mi beceremedim acaba?Sayılı gün çabuk geçer bacım, bir bakmışsın dönmüş. Üzme kendini gereksiz yere.
astoria sana tekrar birşey danışmak istiyorum ama mesaj yazamıyorum. kapalı mı ben mi beceremedim acaba?
Sevgilim askere gitti kaç yıldır hiç ayrılmamıştık. Bu konuda üzgün çaresiz yeri gelince de çok boş bakıyorum etrafa. Benim gibi olanlar var mı? İşe de giremıyorum kafam rahat değil. Nereye baksam onu hissedıyorum.
Sen de haklısın geçmiş olsun o günler içinVaktiyle 18 ay bekledim hemde terör bölgesinde bir dağın basında iki haftda bir konusarak :)
Beterin beteri var bunada sükredin simdikilerin hepsinin telefonu elinde az sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?