Afedersiniz ama ben m@l mıyım?

Hiç güleceğim yoktu başlığa güldüm 🤣 neler yaşadım hiç ağlamadım ama bu içinde tutmalarımın birikimi olarak arada ağlama isteğim geliyor o zaman ağlıyorum (yılda üç dört kere belki)

Cok gúldum valla.
Aglamak kótú birsey degil, dolmussun demekki. Cok Uzun súre aglamayinca kendisi oluyor. Aglamak rahatlatir.

Ya 1 saattir hüngür hüngür ağlıyorum ama neden ağladığımi bilmiyorum dolaba bakıyorum ağlıyorum yatağıma bakıyorum ağlıyorum telefona bakıyorum ağlıyorum. Yarım saat zaten yere kapanıp ağladım yarım saatte etrafa boş boş baka baka ağladım gözüm şişti. Belki 1 saatten fazla da aglamisimdir bilmiyorum. Belki reglim yaklaşmıştır ama bilmiyorum çok garip geldi.
Ağlamak insanı bir olay ağlamak ıstıyorsan otur ağla. Rahatlarsın.

Bilemiyorum ben burda piskolojik destek almalık bişey göremiyorum. Belki regl zamanım yaklaşmıştır belki çok doldugum için içini boşaltmak istemişimdir bilemiyorum.
Belki regl zamanım yaklaşmıştır mı? Bence her kadın regl zamanlarını çizelge ile tutmalı, bedenini tanımak önemli. Ben uygulamadan döngğlerim itkaip ediyorum böylelikle döngü arası uzadı mı bir problem var mı anlayabiliyorum. Sana da tavsiye ederim.

Mesela çok mu sinirliyim açıyorum uygulamayı 7 gün kalmış demek ki adet öncesi gerginliği diyip geçiyorum. İnsan bedenini tanımalı.

İlk hangi eşyaya bakıp ağladın? Yani ilk ağlaman nasıl oldu? Benim de reglim yaklaşınca ota b.ka ağlıyorum absbssk

Belki regl zamanım yaklaşmıştır mı? Bence her kadın regl zamanlarını çizelge ile tutmalı, bedenini tanımak önemli. Ben uygulamadan döngğlerim itkaip ediyorum böylelikle döngü arası uzadı mı bir problem var mı anlayabiliyorum. Sana da tavsiye ederim.

Mesela çok mu sinirliyim açıyorum uygulamayı 7 gün kalmış demek ki adet öncesi gerginliği diyip geçiyorum. İnsan bedenini tanımalı.
Çok denedim takvim tutmayı ama benim regl donemlerim çok düzensiz asla bir düzende ilerlemiyor bunun için doktora da gittim sıkıntı olmadığını söyledi bende artık takvim tutmaya başladım

Back
X