Asker sevgilisi

Yildiztozzuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
2
0
1
32
Sevgilim askere gitti kaç yıldır hiç ayrılmamıştık. Bu konuda üzgün çaresiz yeri gelince de çok boş bakıyorum etrafa. Benim gibi olanlar var mı? İşe de giremıyorum kafam rahat değil. Nereye baksam onu hissedıyorum.

Kısa dönem mi gitti? Uzun olsa da 1 yıl gerçi. Eskiden insanlar 4 5 yıl gidiyormuş. Konuşamadan, haberleşemeden geri geliyorlarmış. Şimdi çok şükür teknoloji gelişti konuşursunuz. Yanına gidersiniz, o gelir müsait oldukça. Gidene daha zor sonuçta kendinizi üzmeyin. Moralinizi bozmayın. Tüm askerlerimize de sevgilinize de dua edin. Allah kavuştursun ❤

Sevgilim askere gitti kaç yıldır hiç ayrılmamıştık. Bu konuda üzgün çaresiz yeri gelince de çok boş bakıyorum etrafa. Benim gibi olanlar var mı? İşe de giremıyorum kafam rahat değil. Nereye baksam onu hissedıyorum.
Ay bu ne aşk! Gelsin işte rahat rahat evlenirsin. Sayılı gün çabuk geçer.

Halinize şükredin en azından askerliği bitince gelcek.
Benim erkek arkadaşım öyle bir meslekte kilometrelerce uzağımda.
Keşke sayılı gün gitseydi de ben de bekleseydim bir gün gelecek diye. Hiç şikayet etmezdim inan..

Sayılı gün çabuk geçer bacım, bir bakmışsın dönmüş. Üzme kendini gereksiz yere.

Eşim askere gittiğimde 15 aydı askerlik telefon götüremiyordu albayın postasıydı kesinlikle yasaktı mektuplaşıyorduk :-):-) bence güzeldi ya onda ayrı bir tat olaya hiç allllaaaahhhmmm gitti ne yapacağım ben diye bakmamıştım sizde bu derece bakmayın bence bu güzel bir duygu oluyor

sayılı gün çabuk geçer benim de sevgilim askerde yeni gitti ben de ilk bi hafta zor gelmişti şuan gayet iyiyim hergün konuşuyoruz nerdeyse mesajlaşıyoruz da eskiden olduğu gibi değil içeri rahat rahat telefonda sokabiliyorlar sıkmayın canınızı işinize gidin arkadaşlarınızda takılın eskiden neler yapıyosanız yapın takmayın bu kadar nasıl olsa geri gelecek aman telefonda konuşurkende belli etmeyin çocuğa halinizi zaten askerde zordur alışmaya çalışıyordur bir de size üzülmesin telefonunuza şafak sayar indirin hergün sayın birlikte biz öyle yapıyoruz eğlenceli oluyo :KK66:

Vaktiyle 18 ay bekledim hemde terör bölgesinde bir dağın basında iki haftda bir konusarak :)
Beterin beteri var bunada sükredin simdikilerin hepsinin telefonu elinde az sabır

Benim nişanlımda askerde. İlk gittiği zamanlar ne yapacağımı bilemiyordum. Ayrıldığımız gün ağlamaktan helak olmuştum ama bugün şafağımız 85. Zaman kesinlikle geçmiyor bu yüzden işe gir uğraşın olsun. Sürekli evde durursan daha çok düşünürsün. Zaten telefon serbest artık. Boş olduğu zamanlarda sürekli arar. Bazen işe gitti orada çalışıyor gibi geliyor sürekli aradığı zamanlar, bazen oluyor arayamıyor sesine hasret kalıyorum. Kıdemleştikçe (şafağı azaldıkça) daha rahat görüşmeye başlayacaksınız sesli, görüntülü. İçini rahat tut sonunda yine bitecek bu askerlik ve kavuşacaksınız.

Back
X