ay benn nişanlımı sanki normal seyehate yollar gibi yolladım bi karmasaya geldi alalacele gitti zaten ööle abartılı askere ugurlama olmadı hatta gören askere gidio bile sanmaz yani ööle davullu zurnalı vs. olmadı hiç bırakın dvulu en büyük asker bzim asker bile demedik :)) neyse sarıldık öpüştük vedalaştık gitti falan hiç ağlamadım nedense hiç ama hiç ağlamadım yaa sevmediğimden deil nedense içimden gelmedi yıllarca yapsada kurtulsa die baktıgımdan olabilir belki :)) duygusuz diebilirsiniz ama öyle de değil nden ağlamadığımı bilmiyorum sadece otobüsü giderken arkasından bakakaldım o kadar başkada bşy yok zaten yazın gitti geleli 2 ay olacak ööle yani hiç öyle şenlikli falan kutlamalar olmadı, askere gidiyor yaaaaa sanki savaşa gidiyorlar bi abartılı uğurlamalar falan sanrısın ülkeyi bi o giden kurtaracak :)) herkes yapıyor ve gittkleri yerde vatan toprağı o yüzden abartmaya gerek yok yaa biz normal uğurladık gitti..
haa şu var kıslar 1 ay sonra alışırsınız eğer çok mesajlaşan biriyseniz ki biz öyleydik ben baya bi garipsemiştim 1 ay sonra alışıosun zaten zaman göz açıp kapayana kadar geçiyor ve sürekli onun gelmesini düşünüp durmayın z amanı geçiremezsiniz hayatın akışına bırakın kendinizi bi bakmışınız terhis olmuş bile birde son 15 gün zor geçiyor bitmek bilmio