Asker yarenleri yardımmm!!

Prensesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
595
9
118
Sevgilim askerde telefon kullanıyoruz yeni başladık fakat priz bulamıyor şarj sorunumuz var pille çalışan şarj aletleri varmış nerden bulabilirim bilenler lütfen yardımcı olabilir misiniz??

Sevgilim askerde telefon kullanıyoruz yeni başladık fakat priz bulamıyor şarj sorunumuz var pille çalışan şarj aletleri varmış nerden bulabilirim bilenler lütfen yardımcı olabilir misiniz??

hanı sehırdesın bılmıyorum bısey dıyemıcem ama elefoncuların yogun oldugu yerlerde ıllakı oluyo. buyuk fırmalarda rastlamadım ama bı carsı pazar yaptıgında kesın bbulursun. hıc olmadı ınternetten sıparıs edebılırısn.. sevgılın acemı mı , usta mı ? acemıyse ankesorluden ıdare edemıyomusunuz ? buyuk bır sıkıntı cunku.. ayrıca sarj aletı bulsan da gondermen yada goturup içeri sokman cok zor...

Ya ben eskişehirde çok aradım onu bir türlü bulamadım
Umarım sen bulursun
Neyseki bizim şarj sorunumuz yok:26:

Yalova küçük yer valla bilemedim şimdi izmitte bak istersen sen her bulduğun telefoncuya gir sor bence

geldi aklıma o da ama bi daha otogardan merkeze inmek istemedim kalabalık görmek istemiyorum pek, bakayım belki sadece kart götürürüm

Back
X