asker yolu beklerken ayrılmak:(

dideMelih

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
19
0
16
Antalya
merhaba kızlar.
şu an o kadar kötüyüm ki biriyle konuşmaya birilerine derdimi anlatmaya ihtiyacım var.daha önce çeyiz köşesinde arkadaşlarımla fikir alışverişi yaparken şimdi bu konu başlığındayım:(
2012 kasım ayında söz yapmıştık,aralıkta asker olmuştu sözlüm,yaza düğünümüz vardı harıl harıl çeyiz alışverişi yaparken dün akşam 14 şubat'a 1 gün kala terkedildim.
hem de neden annesi yüzünden aramızda hiçbirşey olmadan.anlamadan dinlemeden annesinin tek sözüyle beni bıraktı .
neyse ne diyelim her şerde vardır bir hayır...

aa çok feci olmuş neydi ki mevzu ayrılacak kadar?

konu ne olursa olsun,annesinin tek sözü ile ilişkiyi bitirebilen erkeklere cidden acıyorum! çok ciddi kesin ve net olarak söylüyorum ki evladının mutluluğuna kendi çıkarları uğruna engel olan kadın anne olmayı haketmiyor...annesine uyan erkek için de annesinin eteğinin altından çıkmamasını öneririm!
görümceler de dahil şu söylediklerime! ilgi üzerinden çekildiği için anne ve abla kardeş her ne zıkkımsa bi kıskançlık saçmalığıyla engel oluyorlar böyle şeylere! :47::47::47:

haklı olabilir , sözün kaç harf kaç kelimeden oluştuğu önemli değil , önemli olan ihtiva ettiği içeriği .

Ne geçti aranızda anlatabilir misiniz?

merhaba kızlar.
şu an o kadar kötüyüm ki biriyle konuşmaya birilerine derdimi anlatmaya ihtiyacım var.daha önce çeyiz köşesinde arkadaşlarımla fikir alışverişi yaparken şimdi bu konu başlığındayım:(
2012 kasım ayında söz yapmıştık,aralıkta asker olmuştu sözlüm,yaza düğünümüz vardı harıl harıl çeyiz alışverişi yaparken dün akşam 14 şubat'a 1 gün kala terkedildim.
hem de neden annesi yüzünden aramızda hiçbirşey olmadan.anlamadan dinlemeden annesinin tek sözüyle beni bıraktı .
neyse ne diyelim her şerde vardır bir hayır...

daha anne sözüdinliyor demek. eee erkek olmuş ama henüz koca olmaya hazır değil. canım askerde melankolik oluyorlar. bırak sakın üstüne düşme 3 güne kalmaz ağlaya ağlaya arayacak.
15 ay asker yolu gözledik az çok bişi biliyoruz.
bunu fırsata çevirebilirsin. ben barışacagınıza çok çok eminim. ilerde de bana inanmamıştın , dinlememiştin bile diyerek haklılığını ortaya koyarsın. yani kv ye göre 1-0 önde olursun:)

konuyu yazıyorum o zaman arkadaşlar bakalım kime hak vereceksiniz;
aslında inanın elle tutulur bişey yok noldu bizde anlamadık kardeşi biraz kapalı.nişanlımın (eski) ailesi de kapalı ben bunu hep söyledim sorun olurmu diye o da olmaz ben kabul ettikten sonra dedi herşey gayet iyiydi aileler çok iyi anlaşmıştı onunla benim aramda bi sorun yoktu.kardeşi 15 tatilden geldi kapanmış ,face te sürekli kapalılıkla ilgili şeyler yazıyodu ama sadece kapalılık değil konu şu bi erkek sadece kapalı bayanlarla beraber olabilirmiş gibi.bu bir oldu iki oldu ben dayanamadım artık onlara hoşgeldine gitmiştik babamla oturuyoduk beni odaya çağırdı beni gel didem abla sana yeni kıyafetlerimi gösteriyim dedi bende gittim neyse eşarplarını falan gösterdi hayırlı olsun cnm dedim çok yakışmış sana dedim .güzel güzel konuştuk bende daha önce nişanlıma söylemiştim bak kardeşin böyle böyle yazıyo acaba benimi kastediyo diye o da sanmıyorum ama için rahat edicekse git konuş dedi bende hazır fırsat oluşmuşken konuştum.cnm dedim bak sen böyle böyle yazıyosun bende açığım üstüme alınıyorum dedim gecen gün namaz kılmayan yardan kork o rabbini terketmiş senimi terketmeyecek yazmışsın bende namaz kılmıyorum abini terkmi edicem yani dedim oda yok didem abla sen yanlış anlamışsın ben onu bi kitapta okudum çok hoşuma gitti yazdım hiç aklıma senin yanlış anlıycağın gelmedi dedi bende tamam dedim ben yanlış anladım o zaman dedim konu kapandı.ama şeyma durmadı ertesi gün yine buna benzer şeyşer yazdı ertesi gün bidaha yazdı hergün yazdı.en sonunda "ve adam ogluna dedi ki:eğer günün birinde aşık olacaksan saçına rüzgar bile değmemiş birie aşık ol" gibi bisey yazmış bende sinir oldum kendi sayfama bi söz yazdım bi erkegin bi kadını sevmesi için namaz kılıp kılmaması yada saçına rüzgar değip değmemesi önemli değildir gibilerindn bu tabi anladı ona yazdığımı bana msj atmış sen beni ne zannediyosun da abim seni kabul etti diye bizde mi edicezde bilmem ne de uzun uzun yazmış bende aradım telde konuşalım diye açtı şeyma nasılsın dedim hiç iyi değilim diye bi bağırmaya başladı ağzına ne gelirse artık saydı saydı o bağırınca bende bağırdım yüzüme kapattı bende annesini aradım anne nasılsın dedim hiç iyi değilim dedi sen neden üstüne alınıyosun dedi o da beni korumadı sonra kızım çok ağlıyo kapatmam lazım dedi kapattı.

akşam nişanlım arayınca haberi olsun diye üstün körü anlattım ama sadece biraz tartıştık önemli bişey yok dedim tamam dedi o da keşke olmasaydı ama olmuş artık dedi.ama ertesi gün bir aradı beni , ben seni hiç tanıyamamış sen benim annemleri nasıl tehdit edersin sana kapan diyenmi var diye kızdı kızdı beni bekleme bitti dedi.ben öyle bişey yaparmıyım nasıl tehdit ederim anneni desemde inanmadı.babası falan arar diye biraz bekledim baktım arayan soran yok 4 gün sonra annemle babam eşyaları gidip verdiler dükkanlarına babası da hiçbişey dememiş biz dideme ısınamadık demiş
öyle yani bidahada ne arayan var ne soran bu kadar basit bi olay yüzünden bıraktı yani beni , bir kere bile dinlemedi didem bak sen bana bunları anlatmadın annem böyle böyle diyo demedi bile.kararını vermiş olarak aradı beni.ya ben onun annesini nasıl tehdit ediyim siz inanıyomusunuz buna ben onun annesiyle kardeşini tehdit etmişim bidaha facebooka böyle şeyler yazmıycaksınız diye
ben seni bekliyorum evimiz için hazırlık yapıyorum dedim bunları önceden düşünücektin dedi.böyle diyen bi adama daha ne diyimki ben

ben çağırdıkları yerlere nasıl gidiyim ya zaten çalışıyorum haftada 1 gün iznim var ondada evimde dinlenmek istiyorum kaldıki gitmek zorunda da değilim hadii nişanlım burda olur gitmem laf ederler anlarım ama o da burda değil napıyım ki ben

daha anne sözüdinliyor demek. eee erkek olmuş ama henüz koca olmaya hazır değil. canım askerde melankolik oluyorlar. bırak sakın üstüne düşme 3 güne kalmaz ağlaya ağlaya arayacak.
15 ay asker yolu gözledik az çok bişi biliyoruz.
bunu fırsata çevirebilirsin. ben barışacagınıza çok çok eminim. ilerde de bana inanmamıştın , dinlememiştin bile diyerek haklılığını ortaya koyarsın. yani kv ye göre 1-0 önde olursun:)

yok cnm ya hiç sanmıyorum baksana annesinin tek bi sözüyle beni bıraktı resmen iftira attılar bana bizi tehdit ediyo diye o salakta inandı arkamda durmadı benim.bide aynı iş yerinde çalışıyorduk şimdi başka bi iş arıyorum onun yüzünü bile görmek istemiyorum o dönmeden başka biyere gidicem.allahından bulsun hepside beni ailemi böyle üzdüler ama inşallah dönünce anlat hatasını başka hiçbişey istemiyorum

canım boşver takma ya.. basit bi mesele yüzünden terkediyorsa ondan bir cacık olmaz. boşver üzülmeye değmez.. Allah akıl versin.. Allah karşına hayırlı insanlar çıkarsın canım.:34:

ailesi bahane arıyormuş bu uğurdada girişimlerde bulunup başarılı olmuşlar
senin tek yapacağın şey tavrını koymak çünkü sen haklısın canım
eğer karşına geldiğinde hala daha vay benim annem vay benim kardeşim muhabbeti yaparsa bırak gitsin
şimdi onunda kafası bulanık malum askerde ama doğruyu anlayacağına inanıyorum bu arada belliki onuda iyi doldurmuşlar hep bugüne kadar
neyse epey zaman geçmiş herhangi bi gelişme var mı merak ettim

Back
X