- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
- #1.981
bende merak ediyorum nasıl acaba kullananda yok sanıırm ya?
canım geldi senin askerin değil mi nasıl bir duygu çok heycanladım ellerim üşüdü heycandan:)
bu topik varya tam benlikmiş ben daha yeni görüyorum ama:)
hem askerlik hem çeyiz 14 ayım çeyiz hazırlmakla geçti halaa da geçmekte:)
aldığım o kadar çok şey varki netten bulayım resmlerini koyayım diuyorum ama inan ne aldığımı bile hatrlamıyorum:)
canım daha gelmedi ya bu gece çıkıcak yada yarın sabah tam belli deil yarın burda olcağını kesin ayy canım ya darısı başına en hızlıısndan inşallah
hadi ya szin düğün hemen sanırım
kız bende sadece nevresim takımları aldım ve koydumda daha hiçbişeyim yok annemde yarın evleniyormuusn diyor aldırmıyor bana:)
aklına gelenleri koy canım bakalım
Canım bizim düşüncemiz bahar sonu yaz başıaileler de biliyor bu düşüncemizi ama bakalım gelsin bi konuşulcak karar verlcek ama benim çeyizde nevresim havlu dolu:)
36 günün kalmış maşşallh canım:teytey:turkbayragi
ohh ne güzel umarım bir aksilik olmaz hadi ya dantelli mi havluların canım
3 günde mazeret iznini düşersek 33:)
yok hayatım ben hoşlanmıyorum o tarz havlulardan:)
olanlrı da ayırdım bohçalara filan koyarız die annem üzüldü ama yapıcak bişey yok:)
misafr yemek takımım(esse'den) ve günlük yemek takımı(bernardo) da aldım
günlük de misafr gbi 90 parça ama görsen bayılırsın ya hatta nazar oldu galiba çatr ctr çatladı tabağımın biri değişcem...
aslına bakarsan çatalbıçak takımımve 2 tane tencere takımım var ama babaannem almış onları güzel olmaya çok güzel heves etmiş almış markası da iyi...ama ben kendm almak istiyorum o trlüde bi sürü oluyor napıcam bilmiyorum bardak takımı beğenemiyorum bide:)
senin adına çok sevindim sağsalim kavuşursunuz inşallah canım benim
oyy nevresım takımını goremedım guzelım..cıkmıo bende..Allah ıyı gunlerde kullanmayı nasip etsin..
bıme guzel seyler gelıo kalıtelerı de kotu degıl..iyi yapmıssın almakla..
bende orgu battanıyelerde aynı seyı dusunuyorum ya yıkanınca sarkarsa kayarsa dıye..normal battanıyelerden aldım ben..2 tane de nısanlımın ceyızınde var bırını alıcam =) 2 tane oldu yeter herhalde..
catal bıcak takımı begenemıyorum ben bırde bardak takımı..
teşekkürler nefesim. Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin.
ben şimdi brillant'ta ki yorgan kampanyasından faydalanıp yorgan alıcam.
30 kasım 2010 tarihine kadar 1 yorgan alana 1 tane bedava.
Tek Kişilik Yorgan : 72 TL
Çift Kişilik Yorgan : 79,90 TL
nişanlım bi daha ki izne geldiğinde izmir bernardo'dan alıcam yemek takımı, kahvaltı takımı vs..
canım bende hiç bilmiorumm kullanan alan varsaa nasıl kullanımı diye öğrenelim deddimm.yatak örtüsü olarak ta kullanıo hoşuma gitti açıkcasıı ama kullanımı da çok önemli benim için..cnm fiyat olarak çok iyimiş ama ben örgü battaniyelerin yıkanındca sağının solunun kaymasından korkuyorum açıkçası :uhm:
canım bende dorminadan almıştım iki tane battaniye 1 tane de vardı evde başka 3 tane oldu ama..fiyatı da uygun görünce hoşuma gitti merak ettim nasıl kullanımı diye..oyy nevresım takımını goremedım guzelım..cıkmıo bende..Allah ıyı gunlerde kullanmayı nasip etsin..
bıme guzel seyler gelıo kalıtelerı de kotu degıl..iyi yapmıssın almakla..
bende orgu battanıyelerde aynı seyı dusunuyorum ya yıkanınca sarkarsa kayarsa dıye..normal battanıyelerden aldım ben..2 tane de nısanlımın ceyızınde var bırını alıcam =) 2 tane oldu yeter herhalde..
catal bıcak takımı begenemıyorum ben bırde bardak takımı..
canım ben taçtan mikrofiber aldım..ablamın da çeyizine ondan almıştık...çok memnun ama temizliği nasıl oluyo bilmiorum..kaz tüyü yorgandan ziyadee yastık almak istiorum ama kullanımı nasıl yine bilmiorummcanım brıllant kampanyası butun mağazalarda mı gecerlı acaba??
benımde yorgan ve yastık ıhtıyacım var..ama kaz tuyu yok sılıkon var anlamıyorum hangısı daha ıyı hangısını alsam pısman olmam..
senın bılgın var mı hangısı ıyı??hangısının temızlıgı kolay??
canımm o zaman senn bencee ya yün yastık alıcaksınn..ki temizliği çok zor olur..ya daa yorgancılar oluoo ordaaa kendin silikon doldurucaksınn çok doldurucaksınn...yoksaaa diğer türlüüü gömülüo yastıklarr..bendee öle seviorum:)kullanan varsa bı bılgı versın lutfen..bırde ben ve nısanlım oyle cok yumusak yastık sevmıoruz hele ben kafam yastıga gomulunce nefret edıyorum..sılıkon yastık kaztuyu yastık hep yumusacık ne almam gerekıo hıc bı fıkrım yok..
nefesim, tüm mağazalarda geçerli canım
canımm o zaman senn bencee ya yün yastık alıcaksınn..ki temizliği çok zor olur..ya daa yorgancılar oluoo ordaaa kendin silikon doldurucaksınn çok doldurucaksınn...yoksaaa diğer türlüüü gömülüo yastıklarr..bendee öle seviorum:)
canımm o zaman senn bencee ya yün yastık alıcaksınn..ki temizliği çok zor olur..ya daa yorgancılar oluoo ordaaa kendin silikon doldurucaksınn çok doldurucaksınn...yoksaaa diğer türlüüü gömülüo yastıklarr..bendee öle seviorum:)
Valla benim yastıımda asla yüksek olmıcakk bunun içinde içine gömüldüklerim kafii...Anümmmm.. Aşkımınn göğsünde uyucamm içinn yastık mastık düşünmüyorum amaaa
hehe o bakımdan dusunurseeek tabı yastık mastık umrumuzda olmaaaz kaydirigubbakcemile3
oyyy hele hayırlısıyla bıtsınde askerlıgımızzz boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?