- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi december90
-
- #1.941
nefesim saol tatlım benim pike ve nevresimlere de ayrıca bir zaaafım var zatennn:))yorganlarımı da aldım tek kişiliklerim kaldı ama bu sıra sıkışığım alamam heraldee taçın mikrofiber yorganlarında kampanya varmış 45 tl almadıysan bak ...ben zamanında 70 e aldım çünkü
canım evet baktım tacın sıtesıne mıkrofıber emprime yorgan dıyor..49 lıra..mıkrofıber dedıklerı ne gercı pek anlamıyorum pek..sende bundan mı aldın??baskılı olması bıraz kotu bembeyas olsa süper olurdu ama neyse..senden haber beklıyorum canım..
internett bu tencere takımını beyendim ama markasını daha önce hiç duymadım
Markası Tuna. Varmı duyanınız bileninizboshayallersmile
benimki emprime değil canım sadece microfiber yazıodu ve bembeyazz baskılı değildi bilemedim şimdii..nemim indirimde gördüğüm de benimkinin aynısıydı ama sitesinde değil mağazasında gördüm
ne güzel şeymiş bunlar böylee tombik tombikkk
burcum valla ben almıyorum.. aldığım 5 parça şeyin taksidini ödüyorum halaa.. benimki bi gelsinde o zman oturup konuşcaz detaylıca napçaz ne etçez o zmana kadar yok bişi almak CADIARZUhuhuhuhuhhh bu topic ne kadar sessiz kalmış böyle kimse çeyiz almıyor galiba
burcum valla ben almıyorum.. aldığım 5 parça şeyin taksidini ödüyorum halaa.. benimki bi gelsinde o zman oturup konuşcaz detaylıca napçaz ne etçez o zmana kadar yok bişi almak CADIARZU
Öde öde bitiremedim valla yaa.. önceki iş yerimde bi işkazasından ötürü makineyi bozmuştum sıfırını aldım ben ödüyorum onuda.. off offff.. aptal kafam..aynen bizde aynı böyle düşündük ve ben ara verdim :)
zaten taksit ödüyorum
burcum valla ben almıyorum.. aldığım 5 parça şeyin taksidini ödüyorum halaa.. benimki bi gelsinde o zman oturup konuşcaz detaylıca napçaz ne etçez o zmana kadar yok bişi almak CADIARZU
bugün markafoniden aldığım nevresim takımı nasıl kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?