Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

nefesim yazamadım canım ben ümraniyede oturuorum ümraniyedeki taç evinde gördüm yorgan indirimiini..tatlıkısım güle güle kullann..

nefesim yazamadım canım ben ümraniyede oturuorum ümraniyedeki taç evinde gördüm yorgan indirimiini..tatlıkısım güle güle kullann..

anladım lalem yakınsa ordan alayım dıyordum ama baya uzakmıs oraya gelsem yol masrafıyla burdakı fıyatları bulurmus zaten =)

maasa örtüsünü markafoniden mi aldın canım

ayy terlik çok şeker bende almak istiyorum ama annem kızar

benımde nısanlıma markafonıden aldıgım pantalon geldı 2 gun once cok guzel..bekledıgımden daha ıyı dıyebılırım

guzel seyler gelıo markafonı ve lımangoya

çeyizim için aldığım 2.nevresim takımım.

cuma günüde bim mağazasından 4 mevsim set aldım. lale desenli günlük için uygun hem fiyatıda 38liraydı.

çeyizim için aldığım 2.nevresim takımım.

cuma günüde bim mağazasından 4 mevsim set aldım. lale desenli günlük için uygun hem fiyatıda 38liraydı.

çok güzel görunuyo canım güle güle kullan inşAllah :)

diğerinin fiyatıda cok iyimiş :)
kaydirigubbakcemile5

kızlarr bişi sorcammm bgn benetton da örgü battaniyelerden gördüm tek renkti hoşuma gitti aslında...alan var mı örgü battaniye nasıldır acabaaa indirime girmişti birde çift kişilik 70 liraydıı..

kızlarr bişi sorcammm bgn benetton da örgü battaniyelerden gördüm tek renkti hoşuma gitti aslında...alan var mı örgü battaniye nasıldır acabaaa indirime girmişti birde çift kişilik 70 liraydıı..

cnm fiyat olarak çok iyimiş ama ben örgü battaniyelerin yıkanındca sağının solunun kaymasından korkuyorum açıkçası :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…