- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
günaydın asker yolu bekleyenler
nerelerdesiniz
muhabbetinizede doyum olmuyo hee kaydirigubbakcemile3
ne aldınız ne yaptınız azcık ekleyin resimlerinizi
ben ekledim ama kimsecikler eklemedide bişicikte demedi:umursamaz:
ya kızlar askerlerin hepsininmi acaba bu hafta çarşıları kaldırıldı varmı öyle haberler ???
canım benimkininde çarşıizni kaldırılmış bu haftaaasenağlama
sıcak oluyo di mi bende ondan tereddüt ettim aslındaDuygu.C çatal kaşıkta 1. daha güzel geldi bana ama tencerede karar veremedim benim tencerelerim 2. ye çok benziyo ama öyle saplar kullanışlı değil dediler sinir oldum
canım beğenmene çok sevindim :1hug:duygucum cezveyle çay setine bayıldım ama çok güzeller :))
sıcak oluyo di mi bende ondan tereddüt ettim aslında
evet 1. çatal kaşığı beğeniyor herkes onda karar kılıcam galiba
canım beğenmene çok sevindim :1hug:
duygucum bnim fikrimi sölememe gerek var mı bn sölemiştim ama yine sölim 1 si çatal kaşık tencere setide 1 si canım 2 si kaba duruo sankim ya ama çay seti mükemmel
anneme söledimde jumbo pahalıdır dedi ne kadar fiatı canım bi bilgin vardır sanırm?
evet sıcak oluyo diyolar ama yinede internete bakınca çok satılan bi model hem o kadar kullanışsız olsa kimse almaz kimsede satamaz benim çok hoşuma gidiyo daha zarif kibar bi görüntüsü var ama niye böyle aldın kullanışsız falan diye laf atılıncada sinir oluyorum işte beğendim aldım Allah Allah yaa sende beğendiğini al boşver
tabiki senin söylemene de gerek var canım ya
Jumbonun kampanyası var canım
çeyiz seti bu istediklerim toplam 1800 ü filan oluyo.
Seçtiğin modele göre değişiyo.
Evet pahalı ama Jumbo ya değer çünkü uzun dönem kullanılıcak bişey.
Ömürlük garantisi var. Parça bulma garantisi var. O yüzden Jumboyu tek geçerim
HIMM ANLADIM CANIM HAKLIISN aslında YA
kendini taksite sokmadan alınmıyor işte boshayallersmile
bende taksitlerim bitsin jumbo alıcam :1rolleyes:
çok güzel düşünüyorsun canımbnim için acelesi yokta alıpda koymak istiorum açıkcası belki herşeyimzi oraklaşa alırız koltuk takımıydı yemek odasıydı felan ne o ailesine yükler ne de bn hepsini berbaer yaparız die düşünüorum bu yzden almak istiorum anca eylülde alırım bn onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?