Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

çok güzel düşünüyorsun canım
aman aileler bulaşmasın istiyorum bende
ne yaparsak birlikte yapalım
inşallah öyle olur

inş.tatlım tabi canım sonuçta onlar deil biz kullanıcaz ne kadar olursa olsun gidip beğendiğini alır ödersin demeye ailesi gitcek alıcak dayayıp döşücek istemediğin veya koltuğun rengini beğenmiceksin herkesi zevki farklı bu yzden öle düşünüorum bakalım bn böle düşüşnceler kuruorumda ortada bişey yokken acaba oda düşünüor mudur şüpheli?

onların düşünmeye vakti bol
tabiki düşünüyordur canım merak etme sen :1hug:

kızlarr dun askımla konusruken dedım ıste benn ceyız alıs verısıne tam gaz devam edıyorum arstıyorum bakıyorum falan dedım bak alma falan dedı moralı gıttı tabı o oyle deyınce bende kotu oldum
nıye boyle dıyorsun kı dedım
hanı bırlıkte gezıp alacaktık nıye bensız alıyorsun dıyo
meger tek alıyorum dıye bozulmus benım bırıcık nısanlım D

ben bir sürü şey alıorum yaaa şimdi küçük ev aletlerimi alcam pazartesi günüüü philips almayı düşünüorum alan var mı hiçç kızlar

ben bir sürü şey alıorum yaaa şimdi küçük ev aletlerimi alcam pazartesi günüüü philips almayı düşünüorum alan var mı hiçç kızlar

canım bende phlıpsın blender setını almayı dusunuyordum metal olanı
neyse cokta begenmıstım
gecen jumbomu alırken sordum işte phlıpsın blender setını alamyı dunuyorum dıye
bana bız pek phılıps urun getırmıyoruz dedı
yanı onermıyoruz gıbısıne kafamçokkarıştı hemde burda tamır yerının adı neydı yaa neyse işte ondan yokmus
kararsız kaldım pekı sız hangısını onerırsınız dedım arzum var o cok ıyı dedı yada braun dedı
kafamı karıstırdı bilmiyorumkismile

geldim kuşum bnm arkadas var da o almışşşş 7 senedir de kullanıo çok memnunum dio bence o elinde olmadığı için önermemiştir sana cnm kimse malına kötü demezzzz sen beni dinle al bence ben alcam şahsenn zemuszemus

yaa cnaım daha once ben hıc phlıps kullanmadım
az onceden berı senın cevaplamanı beklyıorum baktım buraya gelecegın yok o yuzden gel dıye mesaj attım opuyorumnanaktan
adam arzum cok ıyı deyınce kafam karsırtı
sımdı stesıne gırdım baktım onuda moldellerı fena deılmıs aslında bilmiyorumkismile

yok sakın alma cnm bizim evdeki arzumdu hemen bozuldu yaaaa :1ninca:

hhhıııııııhhhhh noliyi burdaaaaa:dilcikar:

buda braun ben sevmedim şekil olarak

meg hemen bulmuşsun beni kokumumu aldın kıs zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…