- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
o da olur kızlar ya biz 5. yılın sonunda nişanlanabildik
Allah sizede sevdiğinizle nasip etsin,çok güzel bir duygu
:asigim::asigim:
ya ben kütahyadan başka almayın derim. Karaca çin malı bir porselen değil tüm ürünleri plastik karışımı alanlar hiç memnun değil. Karaca alıyrum ben şahsenallah neden acaba ya karaca ya kütahya porselen canım ikisinden biri k.porseleninde çk güzel yemek takımları var ama bnim en çok almakta zorlanacağım kahvaltı seti olcak hepsi birbirinden güzel oluo renkli renkli
gel tabi tecrübelerine ihtiyacımız var destek ol bize olumunekankayizsmileben de gelsem mi ya,konu dışında kaldım ama,davet geldi bi kere icabet lazım:)
ya sonuçta evliliği düşünmüyor musun ne kadar alırsan o kadar kar yanına başla bencesaol canım benim valla bndede var bnde böle nişan olayı olsa varya ayy ne güzel olur bnde acayip heyecanlanmıştım çacıyı alırken sanki nişanlıyımda ewlilik hazırlığı yapıormuşumki gibi hissetdim kendimi ya ahh ahhh
ama teknoloji gelişiyor sürekli.allah kısmet ederse bende jumbo almayı dusunuyorum oyle bırsey kı ne modası gecıyo nede kalıtesınden suphem var sonucta omurluk alıyoruz opuyorumnanaktan
ben mutfak aletı olarak blender takımı alıcam kafaya kpydum bıraz arastrdım
phlıps 1372 dı snaırım o hosuma gıttı dızaynı falanda hos bı ara dısarı cıkıp bakıcam zemuszemus
ben de gelsem mi ya,konu dışında kaldım ama,davet geldi bi kere icabet lazım:)
gel tabi tecrübelerine ihtiyacımız var destek ol bize olumunekankayizsmile
ya sonuçta evliliği düşünmüyor musun ne kadar alırsan o kadar kar yanına başla bence
ama teknoloji gelişiyor sürekli.
Ben kaçak ev aletlerini kablosuz almka istiyorum ama watt ları düşük onların yenileri çıkacak o yüzden bekliyorum
bende öyle yaptım zaten küçük deyip geçmemek lazım servet valla kaydirigubbakcemile3hepsi bir yüklenince çok sorun oluyor ama nerden başlasak ne yapsak.yavaş yavaş almak en güzeli.Sizler nasıl yapacaksınız bilmiyorum ama çoğu yerde büyükler alıyor büyük eşyaları zaten.küçüklerden başlayın.
aynen öyle ben başladım işte bir seneden beri almaya çalışıyorumoo bnle konuşmaya başladığından beri hep ciddi olduğunu sölüodu hatta açıkcası durumlar ve şartlar ii olsaydı evenmeyi düşünürdüm demişti bilmirum kısmet işi valla yaşımız 20 22 başlamalı yavaşdanda olsa
heşey çok pahalı uygun bişe yok
Ya bir de ben yemek takımlarında çok takılmıştım.İyi gezin araştırım öyle alın.çok çok güzel takımlar oluyo böyle apışıyo insan karar veremiyo:)
hangisini aldın sonra.
Ben kütahya düşünüyorum
Şafak topiğine baktımm kimse yokk , dedimm kesin burdalarrrr
ne ediyonuuzz bakeeem sempatiksalakcinni
siz böle söleyince bnde kütayhayaya karar verdim annem dio zaten ya karaca ya kütayhya tencere seti karacan mı korkmazın mı mutfak aletleri arzumun mu braun mu=??
Şahsen ben para biriktiremeyen bir tip olduğum içinYeni topiğimiz hayırlı olsun kızlarrrrrr. kaydirigubbakcemile2
Benimde artık bişeyler almam lazım ama nerden başlasam bilmiyorum.
kenara para koysam sonra hepsini birliktemi alsam acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?