Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

çerezlik die yazınca onlar hiç aklıma gelmemişti tatlım iiki söledin bak:)ee tabi tecrübe konuşuo burda:)

bunların benzerlerini,hani şu herşey 1 lira dükkanları var ya (ööle olmasalar da-tatlicadiarzu-),yine de ucuza bol çeşitleri var,oralardan alıyorum valla ben..
yedeklerinin yedekleri bile mevcut bende,çok işe yarıyolar be:lepi:

cnm fiyatın pek bi önemi yok
çünkü bizim burda çok çeşit bulabileceğim yerler yok ve çokta uçuk fiyatlar yok
uygun bi fiyata bulurum sanırım
aynısı olmasada benzer üürnler bulabilirm yerimseniben

hımm ii sewindim çk uçuk fiatların olmamasına inş. istediğin gibi ucuz ve kaliteli bulabilirsin nisancımakannehir

tabi canım o 1 lira denilen yerlerde ne güzel şeyler var ama bernardo ninkiler gibide olamaz yanekaydirigubbakcemile5

daha iyi yaa,kırıldıklarında içimiz yanmazkaydirigubbakcemile3

valla doğru söylüyorsun canımmkaydirigubbakcemile2
bende bu tür şeyleri öyle yerlerden almayı düşünüyorum
öyle herşeyi bernardodan alırsam ohoooboshayallersmile
ocağımıza incir ağacı dikerim-tatlicadiarzu-

bencede
bize göre değil orası
bizi aşar -tatlicadiarzu-

çeyizci hatunlar napıosunuz bakimmmm aslında bnm çeyizleri resimli eklemek isterdim ama pcnin blututu bozuk resim çekip ekleyemiyorum bnm artık neredeyse bitti

bul mak.
vitrrin takımıdeniyomuş (kadeh falan yani)
düdüklü tencere
falan alıcam

hee tabi bide ev tutulunca yatak odası halısı perdesi mutfak halısı matfak masası falan
oyy akannehir

ay canım bi ew tutulsı-un nereye nasıl yerleştiriceğini şaşırısın valla

bnmde bi onlar kaldı cnm
önümüzde 2-3 ay içindede teflon tencere,baharat takımı ve ufak tefek ıvır zıvırları toparlıcam

bi beyaz eşya-halı-perde-mobilya kalır geriye diyorum

bnmde bi onlar kaldı cnm
önümüzde 2-3 ay içindede teflon tencere,baharat takımı ve ufak tefek ıvır zıvırları toparlıcam

nisancım ıvır zıvır dioruz ama en çok onlarda para harcanııo valla

ay canım bi ew tutulsı-un nereye nasıl yerleştiriceğini şaşırısın valla

valla özellikle mutfak için düşünüyorum işallah sığar eşyacıklarım büyük ve bol dolaplı mutfak olması gerekli sempatiksalakcinni

bnmde bi onlar kaldı cnm

teflonlarımı mehtaptan aldım ben arkadaşım kullanıyodu çok memnundu tavsiye etti cnm
baharat takımımı özdilekten aldım ben güsel oda
ya ev yerleşirken kimbilir daha ne eksikler çıkacakta her çarşıya çıkışta mutlaka bişiler alınıyo
senin düğünün ne zman canım kaydirigubbakcemile2

nisancım ıvır zıvır dioruz ama en çok onlarda para harcanııo valla

valla şöyle diyim bir plastik ıvır zıvırlar bile 100 tlden aşağı tutmuyo akannehir
bnm çamaşır selem ve kirli çamaşır sepetim 70 tl tuttu akannehir hasırlardan aldık geçen hafta çamaşır askısı ütü masası falan hani çok tutmaz dersin ya deli gibi paralar tutuyo çok iyisine bakarsan açıkça sölemek gerekirse çok pahalısına bakmıyorum o tip şeylerin :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…