- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi december90
-
tesekur ederım canım
ben bırde tek olarak mısafır ıcın almayı duusnuyorum bakalım eyvahedigeldismile
bende misafir içinde alıcam daha doğrusu misafir için almıştım o tek olanı teyzemin kızı bu takımolanı kullandım çok çabuk kirleniyo falan kıyamıyorum günlük olmuyo bunlar demişti bende aldığımın rengini çok beğendim benim günlük olsundedim bide misafirlik alırım toptan havlucularda takım yapabiliyorsun hem uyguna geliyo bence ben öle yapıcam
nişanlın ne zamn gelio canım
ekimin ilk haftası geliyo canım eğer izin kullanırsa kullanmazsa ki kullanmıcam diyo ozman eylülün sonhaftası burda kısmetse :Saruboceq:
bu arada heath bornozların çok tatlı bitanem güsel bi seçim
bide siz misafirlik bornozmu alıosunuz ya :uhm: onun yerine şık bi banyo havlusu ve onla takım baş havlusu daha kullanışlı olmazmı şahsen ben öyle yaptım ayrıca bornoz saklamak ayrı bir dert çok yer kaplıyo katlandığında yerimseniben
opuyorumnanaktangünaydın kızlar
misafir için bornoz takımı demişsiniz
ben aldım bi takım bornoz takımı
annemde 2 büyük banyo havlusu almış biz çok küçükken
k.validemde bornoz takımı alacak şimdi bana
eh ekstra misafirliğe gerek yok die düşünüyorum
onlardan birini misafirlik ayırırım.. öle düşünüyorum..boshayallersmile
senin bornozluk işin kalmamış işte ne güzel yeter bence güle güle kullan inşallah canım olumunekankayizsmile
kızlar bu siteye sağlık ve estetikle ilgili bikaç konuda yardım almak için girmiştim ama yazışmalarda gezerken halinizin komikliğine dayanamadım baktımki yazıyorum yani..............................kızlar tencere tabak çaycı falan filan ne ya neki taksitle alyosunuz.demekki ailenizinde sizinde maddi durumunuz kötü. eee sevgililer askerde olduğuna göre onlarda daha işini gücünü kariyerini geliştirmemiş.aşk maşk ayağına gidiyosunuz ama benden söylemesi hayatın gerçekleri acı.ya zengin ya kariyerli birini tercih etmediğiniz sürece geçiniz kardeşim ya. zengin tipsiz olabilir kariyerli yaşlı yada dul olabilir ama yok taksit ödedim yok tencere seçtim komikliğini yaşamazsınız.evleneceğiniz ay gider herşeyi en alasıyla alır evinize dizer çıkarsınız.çeyiz hikayesi geçmiş yüzyıllarda bide arap ülkelerinde kaldı hindistanda bile yok.kendinize yazık etmeyin komikde olmayın ablalar. benimde kusuruma bakmayın saflığınıza dayanamadım yani.
kızlar bu siteye sağlık ve estetikle ilgili bikaç konuda yardım almak için girmiştim ama yazışmalarda gezerken halinizin komikliğine dayanamadım baktımki yazıyorum yani..............................kızlar tencere tabak çaycı falan filan ne ya neki taksitle alyosunuz.demekki ailenizinde sizinde maddi durumunuz kötü. eee sevgililer askerde olduğuna göre onlarda daha işini gücünü kariyerini geliştirmemiş.aşk maşk ayağına gidiyosunuz ama benden söylemesi hayatın gerçekleri acı.ya zengin ya kariyerli birini tercih etmediğiniz sürece geçiniz kardeşim ya. zengin tipsiz olabilir kariyerli yaşlı yada dul olabilir ama yok taksit ödedim yok tencere seçtim komikliğini yaşamazsınız.evleneceğiniz ay gider herşeyi en alasıyla alır evinize dizer çıkarsınız.çeyiz hikayesi geçmiş yüzyıllarda bide arap ülkelerinde kaldı hindistanda bile yok.kendinize yazık etmeyin komikde olmayın ablalar. benimde kusuruma bakmayın saflığınıza dayanamadım yani.
MADEM SENDE sağlık estetikle ilgili bilgi almak istiosun şimdi buralarda ne die geziniosunki zengin veya yaşlı dul birini bul hemencecik estetik felan yaptır kendine burda yazmışsın ya işte komiklik felan zengin felan die git kendin bul
ya sana yorum yap diyen oldu mu herşey para deil zengin yaşlı veya dul adam olmadıktan sonra bn onun parasını napim sırf parası var die öle biriyle ewlenicek die kaide yok ama senin gibileri ewlenir sanırım
yazık sana valla senin haline çok gülüorum biz burda komik duruma düşmüş deiliz ama sn böçle düşünüpde böle bi yorum yaptığın için çk küçük ve komik duruma düştün haberin yok
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sen oturda kendi haline gül bence!!çünkü cidden acınacak haldesin:1closedeyes:bu görüşe sahip bir insan gerçekten acınacak haldedir..gamyoncuiremsu
siz saldrazamın sol tarafından gelmesiniz sanırım-tatlicadiarzu-
sen yaşlı ama kariyerli zengin birini bul anam..biz askerlerimizle,taksitlerimizle mutluyuzbayanssulusmilenaş
selam kızlar
nasılsınız bakalım
istanbul maltepe tyarafında oturanlar
maltepeye avm34 açılıyo katalog var elimde şimdi indirim var bi kaç üründe
cuma günü 10 da açılıyo ilgilenenlere duyrulur
ne komik ne zavallı bi insansın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?