Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

duygucum porselen takımın bencede cok sık
gecenlerde gıttım baktım bende boyle sade bırsey alıcam gozu yorgmuyo hemde kullanmaktan sıkılmazsın

bende ağır birşey olsun istedim çok zarif duruyor çok beğendim bende
senin de beğenmene sevindim canım
herkesin onayı var beğendi herkes demek ki doğru seçim yaptım kaydirigubbakcemile2

tşkr ederim kütahya daha iyide deseniz ben bu takıma aşık oldum sanırım yaa şansıma iyi çıkar inşh:)

inşallah ya güle güle kullanırsın..hisar da kötü bir marka değil kütahyadan sonra 2. derim ben :D
kaliteli yani ürünleri hisarın da endişelenecek birşey yok yani a.s

bende ağır birşey olsun istedim çok zarif duruyor çok beğendim bende
senin de beğenmene sevindim canım
herkesin onayı var beğendi herkes demek ki doğru seçim yaptım kaydirigubbakcemile2

canım senınkı gercekten modası gecmeyecek bı model
yaa bı ara ben kare takımlara kafayı takmıstım ılla ondan alıcam dıyordum ama sımdı nerdeyse nefret edıyorum gozume artık hıc hos gorunmuyo
valla bende aynen boyle yuvarlak ve sade bırsey alıcam sırnaşık şey

duygucum senin takımın internette baktım 701 tl yazıo canım:uhm:

canım senınkı gercekten modası gecmeyecek bı model
yaa bı ara ben kare takımlara kafayı takmıstım ılla ondan alıcam dıyordum ama sımdı nerdeyse nefret edıyorum gozume artık hıc hos gorunmuyo
valla bende aynen boyle yuvarlak ve sade bırsey alıcam sırnaşık şey

bvnde senin gibi kare ye taktım ama ondan almayı düşünüorummmmm kareler çk hoşuma gidior:)

2015.jpg

kızlar bu nasıl??

bvnde senin gibi kare ye taktım ama ondan almayı düşünüorummmmm kareler çk hoşuma gidior:)

canımmm hemen bı dıp not eklımm
valla kullananların yalancıysım kendım kullanmadım ne kadar doguru o yuzden bılmyıorum
kare takımlar bulasık makınasına yerlesırmede sorun yatarıyormus :sinifsinif:

canımmm hemen bı dıp not eklımm
valla kullananların yalancıysım kendım kullanmadım ne kadar doguru o yuzden bılmyıorum
kare takımlar bulasık makınasına yerlesırmede sorun yatarıyormus :sinifsinif:

hımm doğrudur canım ya bn bunu hiç düşünmemiştim açıkcası kimi zaman ovallada bile sorun yaşarken kareleri hiç düşünemiorum o zaman bnde günlük kare yemek takımı alırım en azından 2 kişi yicez onda :=)

hımm doğrudur canım ya bn bunu hiç düşünmemiştim açıkcası kimi zaman ovallada bile sorun yaşarken kareleri hiç düşünemiorum o zaman bnde günlük kare yemek takımı alırım en azından 2 kişi yicez onda :=)

hehe desene hevesımıde oyle alırım dıyeee aklinialirimsmile

yaaa kızlar bunlar neysede
benım en cokkkk kafama takılan
1 elektrık supurgesı
2 ütü
sızce hangı marka ıyıdır hangısı tercıh edılmelıdır
utu genelde phlıp yada tefal denıyo
ama elektrık supurgesınde herkes fakrlı bı marka syluyo
bırde sızce supurge sulu mu yoksa susuz mu olmadı
herkes sulu olan guzel dıyo fakat dez avantaj olarak sureklı suyunu değiştirmek falan oyalıyomus ınsanı :S

yaaa kızlar bunlar neysede
benım en cokkkk kafama takılan
1 elektrık supurgesı
2 ütü
sızce hangı marka ıyıdır hangısı tercıh edılmelıdır
utu genelde phlıp yada tefal denıyo
ama elektrık supurgesınde herkes fakrlı bı marka syluyo
bırde sızce supurge sulu mu yoksa susuz mu olmadı
herkes sulu olan guzel dıyo fakat dez avantaj olarak sureklı suyunu değiştirmek falan oyalıyomus ınsanı :S

bence ütüde tefal biz senelerdir kullanıyoruz:S

elektirik süpürgesinde marka bilmem ama sulu olanlar iyi diyolar bence çok da oyalamaz guclubacismile

yettim gariiii
ütü philipsssssssssssss
süpürge fakir aldım ben
sulu süpürgeleri tavsiye etmiyorum günlük kullanım için ağır oluyolar ben zaten hafifcecik kızım süpürgeyi taşırken incitmeyeyim bi yerlerimi kaydirigubbakcemile3

bence ütüde tefal biz senelerdir kullanıyoruz:S

elektirik süpürgesinde marka bilmem ama sulu olanlar iyi diyolar bence çok da oyalamaz guclubacismile

canım bızde yıllardır evde tefal kullanıyoruz ve cokk memnunuz ama cevremdekı 2 kısı daha tefal almsıtı o zamanlar onların kı hıc ıyı cıkmamıs hatta bırınınkının bızzat ben de denedım gercekten gozumle gormesem kesınlıkle tefal deıl dıcem o kadar kotu ıdı :bbo:
phlıps kullananlarda cokkk memnun gorunuyo sıkayet pek yok galıbaa

ben elektrik süpürgesini beğendim de adını bulamıyorum şimdi
elektroworldde gördüm test ettim
filtresiz torbasız mükemmel bişey yeni teknoloji ya
elektroworlde gittim bir gün baktım kızın elinde süpürge buyrun bakın dedi
tavana tutar mısın dedi
nasıl yani dedim tuttum öyle vakum gücü varki tavana yapıştı ohaoldumsmile
inananmadım ama yapıştı işte
onu alıcam ben şuanda arıyorum bulursam ekleyeeğim

ütüyü de kazanlı düşünüyorum bakalım

Back
X