Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

yettim gariiii
ütü philipsssssssssssss
süpürge fakir aldım ben
sulu süpürgeleri tavsiye etmiyorum günlük kullanım için ağır oluyolar ben zaten hafifcecik kızım süpürgeyi taşırken incitmeyeyim bi yerlerimi kaydirigubbakcemile3

canım bıızmle paylasırmısın hangı modellerı aldın ve kaca aldın acaba
aklımın kenarlarına yazıyorumda :))))))

canım bızde yıllardır evde tefal kullanıyoruz ve cokk memnunuz ama cevremdekı 2 kısı daha tefal almsıtı o zamanlar onların kı hıc ıyı cıkmamıs hatta bırınınkının bızzat ben de denedım gercekten gozumle gormesem kesınlıkle tefal deıl dıcem o kadar kotu ıdı :bbo:
phlıps kullananlarda cokkk memnun gorunuyo sıkayet pek yok galıbaa

hmmm.. sanırım bu teknoloji şans meselesi:)

Sulu olanlar açıldığında pis kokuyoo :sinifsinif: ama sağlık açısından onlar daha iyimişş
tefal ütüü bizim bozulduu, garantisi olmasına rağmen yaptıramıyoruzz bi türlüü, neymiş fatura gerekliymişş... Garanti belgesi olduğu halde :umursamaz:

ben elektrik süpürgesini beğendim de adını bulamıyorum şimdi
elektroworldde gördüm test ettim
filtresiz torbasız mükemmel bişey yeni teknoloji ya
elektroworlde gittim bir gün baktım kızın elinde süpürge buyrun bakın dedi
tavana tutar mısın dedi
nasıl yani dedim tuttum öyle vakum gücü varki tavana yapıştı ohaoldumsmile
inananmadım ama yapıştı işte
onu alıcam ben şuanda arıyorum bulursam ekleyeeğim

ütüyü de kazanlı düşünüyorum bakalım

aaa kız merak ettım sımdı supurgeyıı
cunku benım ıcın supurge cok onemlı alerjık astımım varr malum toz dokunuyo supurgemın ıyı olması lazımm :bbo:

buldum buldum delikafadulden

işte bu dyson markası
nasıl uzay mekiği gibi di mi
sessiz ve çokta büyük değil
ama inanılmaz güçlü
DC20_ANIMAL_en_ucuz_dyson_elektrikli_s__p__rge___hal___y__kama_makinesi_xmlseries_dc20_animal_567.jpg

1_20594123ANIMAL.jpg

Sulu olanlar açıldığında pis kokuyoo :sinifsinif: ama sağlık açısından onlar daha iyimişş
tefal ütüü bizim bozulduu, garantisi olmasına rağmen yaptıramıyoruzz bi türlüü, neymiş fatura gerekliymişş... Garanti belgesi olduğu halde :umursamaz:

sımdı az once soyledııgm konu ıle ters dusucem bılyıorum ama soylım :D
dedıgım gıbı bızım utude tefal ve ılk aldıgımızda ınanın harıkaydııı o kadar guzel utulyuodukı ama annem bı kere dusurdu sonra tamıre gıttı artık eskısı gıbı deıl ama genede baska utulere goree cok cok ıyı
bı kere tamıere gıdınce değişti yanı

kızzz duygu bunun kendı kadar fıyatıda guzelmıseeeeeeeeeeee hehehehhe
sımdı netde baktım 1000 ıle 1500 arası fıyatlar buldumm :DD
bırde bunun hangı fırma satısını ustlenmıskı yanı nerde bulabılrız

elektro world de var canım
teknosa da da vardı galiba
iyi de elektrik süpürgesi yani 40 TL ye de var onu al istersen tozlar yer değiştirsin sadece delikafadulden
ben elektrik süpürgesine kıyarım valla hiç önemli değil.

iyi de elektrik süpürgesi yani 40 TL ye de var onu al istersen tozlar yer değiştirsin sadece delikafadulden

yaa sımdı aklıma geldı bırde temızlık robotları vardı
lıbellamı oyle bırseyler
2000 lıra ıdı en son fıyatları ama baya bı guzel temzılıyo dıyolardı onun hakkında bılgın varmı canım

:roflol: ayneenn önden çekioo arkasındann salıyoo resmen tozuu, Bence süpürge çok önemlii bayanssulusmile

2226.jpg

2231.jpg

heathcim benm aldıklarım bunlar ikisini 400 tlye aldım ben hala taksitlerini ödüyorum
bu arada alerjik astımın varsa kesinlikle su filtreli süpürge almalısın
benim kayınvalide bu süpürge dışında ihlasın halı yıkamasınıda nişanlıma çeyiz vericekmiş kendide kullanıyo

2258.jpg

2226.jpg

2231.jpg

heathcim benm aldıklarım bunlar ikisini 400 tlye aldım ben hala taksitlerini ödüyorum
bu arada alerjik astımın varsa kesinlikle su filtreli süpürge almalısın
benim kayınvalide bu süpürge dışında ihlasın halı yıkamasınıda nişanlıma çeyiz vericekmiş kendide kullanıyo

2258.jpg
canım cokk saoll ekeldııgn ıcınnn a.s. yavas yavas fıkır edınıyorum işte en zor asama karar vermesı zaten :bbo:
sulu olanları benım gıbıler ıcın cok ıyı dıyolarr ama ıste hıc etrafımda falanda kullanan yok
bu arada utunu hıc denedınmı nasıl yanı?

Back
X