Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

nefesim canım bende nette çk görüyorum ama yok
yani belki eminönünde kesin vardır değişik modeller canım

eminönüne tek başıma gitmek istemiorum kayınvaldemi kandırım en iyisi kaydirigubbakcemile3

nişan mekanı bakıyorum sırf meraktan
boğaz da yat keyfi hoşuma gitmiyor değil :kedi:

bende gelinlik modellerine karar vermeye çalısıorum nişanlımın emriyle kaydirigubbakcemile3

anca karar verirmişim o gelene kadar kaydirigubbakcemile3

nişan mekanı bakıyorum sırf meraktan
boğaz da yat keyfi hoşuma gitmiyor değil :kedi:

canım askereden gelince hemen nişanlanıcak mısınız??

Vayy süper olur hee:)

para atmak lazım ama senin şu altın fon hesabu-ı nasıldı kız bnde yapmak istiorumda

e haklı kaydirigubbakcemile3
çok eğlenceli oluyo di miiii :utangac:

evet hem eğlenceli hem heyecan verici..ama sonra gaza geliorum trip atasım gelio nişanlıma kaydirigubbakcemile3garibimin ne suçu varsa :asigim:

düğün için mekanda bakmıştım ben..en mantıklı gelen yerler hem güzel hem ekonomik orduevleri ve polisevleri gibi geldi bana..havuz başı olanda var boğaz manzaralı olanda..

eminönüne tek başıma gitmek istemiorum kayınvaldemi kandırım en iyisi kaydirigubbakcemile3

annenle gitsene canım

bende gelinlik modellerine karar vermeye çalısıorum nişanlımın emriyle kaydirigubbakcemile3

anca karar verirmişim o gelene kadar kaydirigubbakcemile3

doğru demiş insan karar veremio açıkcası bnimki öle sölese bn işyerinde gün boyunca nişanlık elbiselerine bakarım valla:))

doğru demiş insan karar veremio açıkcası bnimki öle sölese bn işyerinde gün boyunca nişanlık elbiselerine bakarım valla:))

evet..bende bakıyorum ama kötü olunca bırakıorum :sinifsinif:

zaman geçmio sanki..ayy bazen sağsalim gelsinde düğün gelinlik istemiom direk kıyarım nikahı alırım yarimii diorum :asigim:

evet..bende bakıyorum ama kötü olunca bırakıorum :sinifsinif:

Zaman geçmio sanki..ayy bazen sağsalim gelsinde düğün gelinlik istemiom direk kıyarım nikahı alırım yarimii diorum :asigim:

şimdi öel düşünüosun gelsin bi mekan bakarsınız artık beraber ew eşyasıydı felan ayy valla özeniorum hee

düğüde oynamak için şarkıları bile sen seçersin canım düğün olmadan olur mu kız

şimdi öel düşünüosun gelsin bi mekan bakarsınız artık beraber ew eşyasıydı felan ayy valla özeniorum hee

düğüde oynamak için şarkıları bile sen seçersin canım düğün olmadan olur mu kız

zaten su an hiç bişi almak istemiorum aldıklarım heyecan vermio..aşkımla gidip bakardık hep onunda fikrini alırdım yardım ederdi karar vermem için..ama şimdi tek gidip bakmak canımı acıtıo :sinifsinif:

gelse bi hayırlısıyla zaman su gibi akıp geçer zatenn :sinifsinif:

çoook özledim ben nefesimiii :çok üzgünüm:

aşkın gelsin sizde başlarsınız hazırlıklara tatlım sıkma canını..

zaten su an hiç bişi almak istemiorum aldıklarım heyecan vermio..aşkımla gidip bakardık hep onunda fikrini alırdım yardım ederdi karar vermem için..ama şimdi tek gidip bakmak canımı acıtıo :sinifsinif:

gelse bi hayırlısıyla zaman su gibi akıp geçer zatenn :sinifsinif:

çoook özledim ben nefesimiii :çok üzgünüm:

aşkın gelsin sizde başlarsınız hazırlıklara tatlım sıkma canını..

hımm üzülme be canım elbet bugünlerde geçicek hayırlısıyla bitirip gelicekler

inş.canım benim inş.düşünmek bile heyecanlandırıo beni valla

ay bugun zaman geçmedi bi türlü bana yaa..gidip alışveriş mi yapsam acaba çeyizlik -tatlicadiarzu-
ben dün çerezlik aldım çok cicoşlar :-tatlicadiarzu- renkli renklli..
aşkımaa servis yapcam onnarlaaa :asigim:

ay bugun zaman geçmedi bi türlü bana yaa..gidip alışveriş mi yapsam acaba çeyizlik -tatlicadiarzu-
ben dün çerezlik aldım çok cicoşlar :-tatlicadiarzu- renkli renklli..
Aşkımaa servis yapcam onnarlaaa :asigim:

sana bugün ama cumartesi gününden beri geçmedi canım zaman

resmi varsa koyar mısın canım güle güle kullan canım

Back
X