Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

sana bugün ama cumartesi gününden beri geçmedi canım zaman

resmi varsa koyar mısın canım güle güle kullan canım

pazar ve p.tesi günü de aynı şekilde geçmemişti bi dün zmn geçti sanki o da eğitimdeydim sürekli bişilerle mesgul oldum diye..aslındaa aşkım gittiğinden beri zaman geçmio gibi gelio onun yanındayken zaman geçiodu bana hemde su gibi :sinifsinif:

kokusunu sıcaklıgını çoook özledim...:sinifsinif:

eklemeyi denim canım ama öle çok şatavatlı bişi diil bana cicoş geliomirmirmirmir

pazar ve p.tesi günü de aynı şekilde geçmemişti bi dün zmn geçti sanki o da eğitimdeydim sürekli bişilerle mesgul oldum diye..aslındaa aşkım gittiğinden beri zaman geçmio gibi gelio onun yanındayken zaman geçiodu bana hemde su gibi :sinifsinif:

kokusunu sıcaklıgını çoook özledim...:sinifsinif:

eklemeyi denim canım ama öle çok şatavatlı bişi diil bana cicoş geliomirmirmirmir

AYNEN CANIM BNİM İÇİNDE ÖLE ŞU ANDA

OLSUN CANIM MERAK EDİM BN YŞNEDEopuyorumnanaktan

:nazar:
gunluk yemek takımım

çatal bıçak takımım

ekmek kızartma makınem

tost makinem

tencere setim

döküm tencere tava setim kulp kısmı pembe

cezve setim rengi biraz soluk

düdüklü tencerem

tostmakinam kapalı halini bulamadım

:nazar:

Son düzenleme:
nefesim

güle güle kuıllan canım bnim beğendiğim yemek takımı:))

ayrıca düdüklü tencerenin markası ne çk güzüel ve e.kızarta makinana bayıldım
tabi birbirinden güzel canım

nefesim

güle güle kuıllan canım bnim beğendiğim yemek takımı:))

ayrıca düdüklü tencerenin markası ne çk güzüel ve e.kızarta makinana bayıldım
tabi birbirinden güzel canım

saol canım teşekkür ederim..boshayallersmile

korkmazdan aldım cnm..evet yemek takımına çook zor karar verdim..birde kütahyanın bi yemek takımı daha var onu almayı istiyorum kahvaltı takımıyla beraber aşık oldum resmen bunlaraa :asigim:

saol canım teşekkür ederim..boshayallersmile

korkmazdan aldım cnm..evet yemek takımına çook zor karar verdim..birde kütahyanın bi yemek takımı daha var onu almayı istiyorum kahvaltı takımıyla beraber aşık oldum resmen bunlaraa :asigim:

r.ederim canım benim

ne kadar bunların fiatı canım beğendiklerinin resimini koyar mıısn bnde k.porselende bişey beğendim

r.ederim canım benim

ne kadar bunların fiatı canım beğendiklerinin resimini koyar mıısn bnde k.porselende bişey beğendim

canım bunların hepsi 2.000 lira civarı tuttu..
bu kahvaltı takımına 1 senedir kafayı takmış bulunmaktayım..1 ay sonra alıcam inşallah..334 tl

bu da misafir yemek takımı..sipariş ettim p.tesi gelirse alıcam..1.194 tl

canım bunların hepsi 2.000 lira civarı tuttu..
bu kahvaltı takımına 1 senedir kafayı takmış bulunmaktayım..1 ay sonra alıcam inşallah..334 tl

bu da misafir yemek takımı..sipariş ettim p.tesi gelirse alıcam..1.194 tl

iyi tutmuş canım zaten nerden bakarsan bak yemek takımı 700-800 civarı ee çatal bıçak takımı da o kadardır yani
ee korkmazda çk ii bir marka

sanırım benim beğendiğim yemek takımıda buydu sanıırm güle güle kullan çk şık ve zarif
kahvaltı takımına gelince biraz daha cıvıl cıvıl renklerinden seçebilirsin asllında canım ama oda çok hoş yane

bub gidişle hemen herşeyimiz aynı olcak bu topicte:))

iyi tutmuş canım zaten nerden bakarsan bak yemek takımı 700-800 civarı ee çatal bıçak takımı da o kadardır yani
ee korkmazda çk ii bir marka

sanırım benim beğendiğim yemek takımıda buydu sanıırm güle güle kullan çk şık ve zarif
kahvaltı takımına gelince biraz daha cıvıl cıvıl renklerinden seçebilirsin asllında canım ama oda çok hoş yane

bub gidişle hemen herşeyimiz aynı olcak bu topicte:))

evet canım baya bi indirim yaptırdım..taksiti de cok uzatmadım yardımcı oldular saolsunlar..aslında kahvaltı takımının rengi çok güzel fıstık yeşili..canlı renklerde..evet herkes birbirinden yardım alıo iyi de oluo gerçi..yemek takımı internet sitesinde 850 civarı..1600 tencere tava çatalbıcak fln tuttu..2200de anlaştık :lepi:

of bu çeyiz işi çok zor nerden başlıcamı bilemiyom boshayallersmile

nevresimlerden başla cnm yemek takımı tencere derken alırsın..

elektronik eşyaları en sona bırak..beyaz eşyaları fln..onlar için para biriktir..hergün yeni model cıkıo onlarda..

evet canım baya bi indirim yaptırdım..taksiti de cok uzatmadım yardımcı oldular saolsunlar..aslında kahvaltı takımının rengi çok güzel fıstık yeşili..canlı renklerde..evet herkes birbirinden yardım alıo iyi de oluo gerçi..yemek takımı internet sitesinde 850 civarı..1600 tencere tava çatalbıcak fln tuttu..2200de anlaştık :lepi:

hımm bn şaşırdım yani o kadar şeye 2200 olması daha pahalıdır kesin dedim bak indirim yapmışlar:))
kesinlikle öle bende zaten bu yüzden açtım bu topici özellikle evli olan arkadaşların fikirleri çok öenmli oluyo onlar alıolar kullanıolar neyin faydalı olduğunu bizlerden daha ii biliolar yani:)
güle güle kullan tekrardan canım bn bernardoda bi kahvaltı takımı gördüm müthiş bişeyler hepsi birbirinden güzel ama hangisini alavcağıma karar veremedim henüz

hımm bn şaşırdım yani o kadar şeye 2200 olması daha pahalıdır kesin dedim bak indirim yapmışlar:))
kesinlikle öle bende zaten bu yüzden açtım bu topici özellikle evli olan arkadaşların fikirleri çok öenmli oluyo onlar alıolar kullanıolar neyin faydalı olduğunu bizlerden daha ii biliolar yani:)
güle güle kullan tekrardan canım bn bernardoda bi kahvaltı takımı gördüm müthiş bişeyler hepsi birbirinden güzel ama hangisini alavcağıma karar veremedim henüz

yapsınlar ztn % bilmem kaçla kar elde ediolar..kötükedihüso

evet bende zor karar vermiştim ama yaklaşık 1 senedir aklımda bu kahvaltı takımı vardı..

alıcagın seye karar verince almak daha kolay oluo..yoksa gidince ay bu güzel ay su güzel deyip karar veremiosun kaydirigubbakcemile3

yapsınlar ztn % bilmem kaçla kar elde ediolar..kötükedihüso

evet bende zor karar vermiştim ama yaklaşık 1 senedir aklımda bu kahvaltı takımı vardı..

alıcagın seye karar verince almak daha kolay oluo..yoksa gidince ay bu güzel ay su güzel deyip karar veremiosun kaydirigubbakcemile3

kesinlikle yanii bide onca şey almışsın kız yanında nie hediye istemedin

kararın değişmez senin ama bn çok kararsız bir insan olduğum için hemen karar veremicem sanıırm burda beğensem bile oraya gidince bnim kararım değişir yani bn kendimi biliorum

sevgilimde hep der çk kararsızsın die:)

Back
X