Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

bebeğim kayınvalidem çok memnun ihlastan karşı komşumuzda kullanıyo oda çok memnun hatta okadar memnunlar ki su arıtmalarını bile aldılar demekki şans işi
ayrıca tabiki satıcılar diğer bi markayı kötüleyecekler yerimseniben

tabiki kötülücekler adam kendi malının arıtmasını tavsiye etmem dedi ama ihlasın su arıtması çok güzel dedi bizde kullanıoruz canım ama süpürgenin ii olmadığını söledi

yavru kuşlarım
hisar,karaca,kütahya,güral,jumbo,royal bone china,bernardo,shaffer
şuan piyasada olan tanınmış markalar dimi bunların içinden bütçenize uygun maksimum fayda sağlıyabileceğiniz herhangi birini seçeceksiniz işte bu kadar basit

tatlıkızım ben beğendim üstteki takımı
benimki de bu
3402.jpg

çok güzelmiş canım ya güle güle ,ağız tadıyla kullanman dileğiyle canım

kızlar dün annem elektrik süpürgesi almışştı onun taksidini ödemye gitdim yoldada ablama karşılaştım taksdi ödedik sana beğendiğim peçetelikleri gösterim dedi oda beğendi nevresim takımlarını bakıoduk hadii beğen alım sana dedi yok dedim nese zarzor beğendiğimi taçınkini aldı aldı ama bn ödemek istiorum ama müsade etmicek sanırm

internette bulabilirsem resmini koycam canlarım bakalım siz beğenicek misiniz ablam pek beğenmedi ama??:((

Günaydın kızlaarrr boshayallersmile
burcucum çok şıkmış nevresim takımı bence çok hoş güle güle kullan sevdiğinle
ben çok beğendim :1closedeyes:

Günaydın kızlaarrr boshayallersmile
burcucum çok şıkmış nevresim takımı bence çok hoş güle güle kullan sevdiğinle
ben çok beğendim :1closedeyes:

günaydın duygucum gerçekten beğendin mi canım saol canım bnim ya beğenmene iinan çk sewindim ya:))

1279.jpg

canım bu nasıl onun taksidi bitince bunuda almkayı düşünüüüorum sanki birazcık moeller birbirini andırıo gibime geldi ne diosun canım sn???

1279.jpg

canım bu nasıl onun taksidi bitince bunuda almkayı düşünüüüorum sanki birazcık moeller birbirini andırıo gibime geldi ne diosun canım sn???

ya bak bu pek hoşuma gitmedi benim
ama öteki çok şık
bu biraz büyük desenli olduğu için kaba duruyor
iyice araştır çok güzel modeller var

bende bunu almayı düşünüyorum ama çok fazla nevresimim oldu kaydirigubbakcemile3
çok şık bu ya
bak bunu sende alabilirsin bence

ya bn açıp baktımda ne bilim tuhafıma gitdi sanırım ilk aldığımıı gördüğümden olsa gerek:))

kaç tane oldu kız nevresim takımın bakim:)

Back
X