Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

nisancım kahvaltı setini nerden aldın aynı set bende de var ama çaydanlığı ve şekerliği yok aradım aradım bulmadım aynısından belki senin aldığın yerde vardır seninki hangi marka

ben hala çeyiz olayını yavaştan alıyorum..usta irliğine geçince hızlandırıcam inşallah..

senin askerin yeni gitdi sanıırm allah kavuştursun tatlım çeyizinde nelrin var canım??

evet bugun teslim oldu nişanlım..Amin sağol..

aklıma gelenleri yazım..
çeyizimde ufak tefek mutfak ıvır zıvırları(rende servis seti vs..)
5 çift kişilik 1 tek kişilik nevresim takımı..jumbo çay seti..korkmaz döküm tencere ve tava seti..3 takım su bardağı ..2 takım çay bardagı..elektrikli cezve..masa örtüleri..tepsiler..bambu kesme tahtası 2 adet..kahvaltılık seti..mutfak havluları..masa örtüleri..banyo takımı..el-yüz havluları..önlük,tutacak,eldiven seti..fincan takımı..çay takımı..

evet bugun teslim oldu nişanlım..Amin sağol..

aklıma gelenleri yazım..
çeyizimde ufak tefek mutfak ıvır zıvırları(rende servis seti vs..)
5 çift kişilik 1 tek kişilik nevresim takımı..jumbo çay seti..korkmaz döküm tencere ve tava seti..3 takım su bardağı ..2 takım çay bardagı..elektrikli cezve..masa örtüleri..tepsiler..bambu kesme tahtası 2 adet..kahvaltılık seti..mutfak havluları..masa örtüleri..banyo takımı..el-yüz havluları..önlük,tutacak,eldiven seti..fincan takımı..çay takımı..

allah sabır versin canım ilk zamanlar zor geçer ama sonra alışınca öle kolay geçioki

oh oh maşallah canım baya şeyin varmış bnimkini sölim mi:)

1 tane nevresim takımı,çaycı bu kadar başka bişeyim yok:)

nisancım kahvaltı setini nerden aldın aynı set bende de var ama çaydanlığı ve şekerliği yok aradım aradım bulmadım aynısından belki senin aldığın yerde vardır seninki hangi marka

noble nin canım kahvaltı seti
züccaciyeden aldım seti
çaydanlığı da ayrı aldım ben

allah sabır versin canım ilk zamanlar zor geçer ama sonra alışınca öle kolay geçioki

oh oh maşallah canım baya şeyin varmış bnimkini sölim mi:)

1 tane nevresim takımı,çaycı bu kadar başka bişeyim yok:)

doğru haklısın ama ben ağlamamaya söz verdim..o yüzden bugunu atlattım kuru gözlerle..Allah sabrını veriyor..Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin..

yok canım ya çok şey değil..ben yavastan camaşır , pijama takımı falanda alıyorum..uygun ne bulursam alıyorum yani..

benimde var alıcagım çooook şey ama senin işin daha zormuş..ne zaman düğünün??

doğru haklısın ama ben ağlamamaya söz verdim..o yüzden bugunu atlattım kuru gözlerle..Allah sabrını veriyor..Allah kaldıramayacağımız yükler vermesin..

yok canım ya çok şey değil..ben yavastan camaşır , pijama takımı falanda alıyorum..uygun ne bulursam alıyorum yani..

benimde var alıcagım çooook şey ama senin işin daha zormuş..ne zaman düğünün??

ne kadar güzel senin adına çk sewindim bn senin zamanında gözlerim mosmor şiş içindeyid:))

hımm ii yapıosun canım bn asker sewgilisiyim söz nişan yok bnde biz 1 ay konuştuk ve askere gitdi artık geldiğinde bakalım kısmetse eğer olur deilse herkes kendi yolunu çizwer canım senin düğün ne zaman bakalım

anladım hakkınızda hayırlısı olsun..bizim düğün askerden dönünce belli bir tarihimiz henüz yok..

1 ay cıktınız sonra askere gitti öyle mi??

güle güle kullan papatyacık:nazar:
bnmde kuzenim hediye alacaktı ütümü
ütü bakmaktan kafayı yemiş :roflol:

eheheh =) yok canım bi hazırlığım henüz xD

valla şimdi ki aklım olsa sevgilim bile yokken başlardım çeyiz almaya..gerçi nişanlım olmadan önce evlilik düşünmüodum amaa biticek gibi durmuo eksiklerrrr bence başla sendee akannehir

anladım hakkınızda hayırlısı olsun..bizim düğün askerden dönünce belli bir tarihimiz henüz yok..

1 ay cıktınız sonra askere gitti öyle mi??

saol ttalım ewet 1 ay konuştuk ve askere gitdi anlaşılan çok şaşırdın valla biizm ortada bişey yok ama nedense bn bunla ciddi düşünüorum valla başladım hazırlıklara

Back
X