Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

111 gün kaldıysa niye 90 gün düşemiyor ki fisfisfis

canımmm benimmopuyorumnanaktankeşke olabilse..

ama mayısta açıklanıcakmış ya,benim eşimin mayısta 60 günü kalmış oluyo tezkeresine..
bu yüzden ancak 60 gün önce alabilir tezkereyi..
ama ona da razıyım inanboshayallersmile

canımmm benimmopuyorumnanaktankeşke olabilse..

ama mayısta açıklanıcakmış ya,benim eşimin mayısta 60 günü kalmış oluyo tezkeresine..
bu yüzden ancak 60 gün önce alabilir tezkereyi..
ama ona da razıyım inanboshayallersmile

anladım :utangac: inşallah çıkar canımmm :Saruboceq:

bi hafta önce bile gelse o bile havalara ucurur bizi :1hug:

günaydın kızlar cuma günü ecobelladan çok şık pike takımı aldım ama yatak örtüsü gibi
çok hoşuma gitti ama fotoğrafını nette bulamıyorum boshayallersmile
139 liraya hemde çok beğendim :kedi:

hayraniim canım annem almış bana bornoz takımı özdilekten ama ben modelini pek beğenmiyorum
renkli alıam heralde taçtan

günaydın kızlar cuma günü ecobelladan çok şık pike takımı aldım ama yatak örtüsü gibi
çok hoşuma gitti ama fotoğrafını nette bulamıyorum boshayallersmile
139 liraya hemde çok beğendim :kedi:

hayraniim canım annem almış bana bornoz takımı özdilekten ama ben modelini pek beğenmiyorum
renkli alıam heralde taçtan

ayy şimdi merak etdim duygucum ya bulmaya alış ahh kızlar neler göredüm neeler işimde çk var anlatmak içn sabırsızlanıorumm

hayranıımbnim bildiğim kadarıyla bornoz takımların fiatı öle

bende özdilekten bi model beğendim 220 tl dediler çok pahalı geldi bana annen kaça almış duygucum
valla çok oldu alalı
ama normal canım bornoz takımlarının fiyatları o civarlarda

ayy şimdi merak etdim duygucum ya bulmaya alış ahh kızlar neler göredüm neeler işimde çk var anlatmak içn sabırsızlanıorumm
hayranıımbnim bildiğim kadarıyla bornoz takımların fiatı öle
bakıyorum ama yok burcum ya sinir oldum zaten
neler gördün kız söyle bakim bende merak ettim kaydirigubbakcemile5

valla çok oldu alalı
ama normal canım bornoz takımlarının fiyatları o civarlarda

bakıyorum ama yok burcum ya sinir oldum zaten
neler gördün kız söyle bakim bende merak ettim kaydirigubbakcemile5

ahh ah cumartesi günü eminönüne gittik annem ablam yiğenim o kek kalıpları o pike takımları o pasta süslemeleri kafayı yersin varyaakannehir

arkadaş söledi şimdi soleyin bornoz takımları daha uygunmuş bide soleye bakım barı bende neler gördüm neler ama herşey ateş pahası hele bi battaniye gördüm bayıldım ama 135 tl
bide şu arzum mutfak robotlarına baktım suprano olanlarına 150 tl dedi ama daha ucuzunu bulmaya çalışcam

ben düğün zamanım geldiğinde zorlanmaktan ziyade hayallerimin kahramanını dönüşünü dörtgözle beklerken bir yandan da bu tatlı heycanları yaşamak istiyorum internetten indirimli alışveriş sitelerine falanda üye oldum ama alış veriş yapmaya henüz başlayamadım şu banka borcumu bir hafifletsem bir kaç tasarım işi bulsam hele... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

1273.jpg

ben düğün zamanım geldiğinde zorlanmaktan ziyade hayallerimin kahramanını dönüşünü dörtgözle beklerken bir yandan da bu tatlı heycanları yaşamak istiyorum internetten indirimli alışveriş sitelerine falanda üye oldum ama alış veriş yapmaya henüz başlayamadım şu banka borcumu bir hafifletsem bir kaç tasarım işi bulsam hele... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bankadan kredimi çekmiştin cnm
benimde var borçlarım ama olsun yavaş yavaş alırız inşallah zemuszemus

bankadan kredimi çekmiştin cnm
benimde var borçlarım ama olsun yavaş yavaş alırız inşallah zemuszemus

ah bide kredi çeksem nolurmuşum bilmiyorum hiç...
çalıştığım yerden aldığım maaşım çok çok az dolayısıyla kredi kartı borcumu hep minumumlarla ödüyorum bu durum bir kaç ay sürünce var olan borcum faizin etkisiylede baya çoğaldı. üstüne bide evden çalıştığım bilgisayarım bozuldu yeni bir bilgisayar aldım yoksa mesleğimi yapamıyorum birikim yapmak için tek olayım tasarım yapmak... borcumu çoğalttı baya ama o bilgisayar sayesinde yaptığım çalışmalarla hafifleticem diye avutuyorum kendimi. birde evden yapabileceğim iş bulabilsem burda başlık falanda açtım ama bakalım.. allah büyük (:

ah bide kredi çeksem nolurmuşum bilmiyorum hiç...
çalıştığım yerden aldığım maaşım çok çok az dolayısıyla kredi kartı borcumu hep minumumlarla ödüyorum bu durum bir kaç ay sürünce var olan borcum faizin etkisiylede baya çoğaldı. üstüne bide evden çalıştığım bilgisayarım bozuldu yeni bir bilgisayar aldım yoksa mesleğimi yapamıyorum birikim yapmak için tek olayım tasarım yapmak... borcumu çoğalttı baya ama o bilgisayar sayesinde yaptığım çalışmalarla hafifleticem diye avutuyorum kendimi. birde evden yapabileceğim iş bulabilsem burda başlık falanda açtım ama bakalım.. allah büyük (:

anladım cnm o kredi kartları varya insanı mahvediyo ama mecbur kullanıyoz çünkü nakit olmuyo napalım artık ya Allah yardımcımız olsun cnm benim zemuszemus

Back
X