Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

canım biz mahmutpaşaya gittik çarşıya ordan aldık...

fransız tülü hani şu gelinliklerde kullanılıyorya dantel diye...

onlardan canım...şu an fotoğraf makinem yok ablamda o da nevşehirde gelsin yükler koyarım canım...

evet damat bohçası olacak canım annemle yengem yapacak inşallah ama fransız danteli fikri benimdi

yapılsın edilsin çeker koyarım bitmiş halinede...
hazırlarıda var ama çok pahalı 5 parça 500milyon biz kendimiz kummaş gibi aldık dikicez...

canım biz mahmutpaşaya gittik çarşıya ordan aldık...

fransız tülü hani şu gelinliklerde kullanılıyorya dantel diye...

onlardan canım...şu an fotoğraf makinem yok ablamda o da nevşehirde gelsin yükler koyarım canım...

evet damat bohçası olacak canım annemle yengem yapacak inşallah ama fransız danteli fikri benimdi

yapılsın edilsin çeker koyarım bitmiş halinede...
hazırlarıda var ama çok pahalı 5 parça 500milyon biz kendimiz kummaş gibi aldık dikicez...

500 mü yuhh artık ya yemektakımı mı alıonuz canım ne kadar pahalıymış öel yaw abowwwww:1shok:akannehir

500 mü yuhh artık ya yemektakımı mı alıonuz canım ne kadar pahalıymış öel yaw abowwwww:1shok:akannehir

annemle bizde çüş olduk kaldık burcum kaydirigubbakcemile3
bizde kumaşı alıp kendimiz yapmaya karar verdik eminim daha güzel birşey çıkacak ortaya...

seccade havlu felan derkan en güzel damat bohçası olacak elbett :dance:

Kızlar ar yıldız diye bi markanın çatal bıçak setini beyendim bilen varmı bu markayı iyimidir. Benim pek alakam olmadığı için iyimidir değilmidir bilmiyorum.

Eklentiler

• $Resim 2.webp
    $Resim 2.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 31
aaa delimisin yılların markası annemin çatal bıçak takımı halaa mis gibi duruyor valla...
beğendiysen kaçırma al derim...

bende bi tencere takımını alıcam...
hatta mümkünse herşeyimi alıcam ar yıldızdan
Allah kısmet ederse...

aaa delimisin yılların markası annemin çatal bıçak takımı halaa mis gibi duruyor valla...
beğendiysen kaçırma al derim...

bende bi tencere takımını alıcam...
hatta mümkünse herşeyimi alıcam ar yıldızdan
Allah kısmet ederse...

Ciddimisin canım ya sevindim vallahi. Karaca maraca güzel değil bunukiler kibar çok hoşuma gitti.

urunler.php
imageresize.php

bende bunu çok beğendim iç içe geçiyor hiç yer kaplamıyor...
annemde uygun gördü Allah nasip ederse niyetteyim almaya...

Ciddimisin canım ya sevindim vallahi. Karaca maraca güzel değil bunukiler kibar çok hoşuma gitti.

sakın sakın sakın haaa yaklaşma karacayaaa şarkı gibi oldu yaa kaydirigubbakcemile3
kimse tavsiye etmiyor canım karacayı hatta kendi çalışanları bile...
geçen bizde bakıyorduk adam sakın abla git en dandik ismi bilinmedik markayı al karacayı alma dedi bize :sm_confused:

çok güzelmiş canım bizde aryıldızın tencere takmını kullanıoz çk ii valla hem içiçe girmeside güzelmiş valla kaçırma bnce serapcım
pek belli olmuo yengeçim gösterdiğin çatal bıçak takımı

sakın sakın sakın haaa yaklaşma karacayaaa şarkı gibi oldu yaa kaydirigubbakcemile3
kimse tavsiye etmiyor canım karacayı hatta kendi çalışanları bile...
geçen bizde bakıyorduk adam sakın abla git en dandik ismi bilinmedik markayı al karacayı alma dedi bize :sm_confused:

allah allah ne varmış bu karacada bnde tencere takımı yeek takımı çatal bıçağı ondan almayı düşünüodum:uhm:

inşallah burcum yaa Allah nasip ederse alacağız...
birde yer kaplamıyorya o çok güzel...

canım kaplamaları kalkıyormuş hemencecik eskisi gibi kalite kalmamış dediler...
malınında ardında durmuyormuş...
öyle dediler ki zaten ondan öncede bi yerden duymnuştum bende sakın karacaya bakma diyenleri...

tabii gene karar senin...

inşallah burcum yaa Allah nasip ederse alacağız...
birde yer kaplamıyorya o çok güzel...

canım kaplamaları kalkıyormuş hemencecik eskisi gibi kalite kalmamış dediler...
malınında ardında durmuyormuş...
öyle dediler ki zaten ondan öncede bi yerden duymnuştum bende sakın karacaya bakma diyenleri...

tabii gene karar senin...

burdaki kızlarda öle söledi hep ya
bnde kütahya veya güral porselene bakım o zzaman

öyle yap canım boşuna paraların yanmasın canım...
mahmutpaşa böyle mağazalar var oralara bak ben bi takım beğendim şahaneydi ama param olmadığı için alamadım...
param olsun gidip ordan bakıcam aynı takım varsa mutlaka alıcam Allah'ım nasimie yazmışsa...

öyle yap canım boşuna paraların yanmasın canım...
Mahmutpaşa böyle mağazalar var oralara bak ben bi takım beğendim şahaneydi ama param olmadığı için alamadım...
Param olsun gidip ordan bakıcam aynı takım varsa mutlaka alıcam allah'ım nasimie yazmışsa...

netten
baksaydın belkide çıkardı kız
görürdük burda inş. Canım umarım hiçbir eksiğin olmaz çeyizinde tatlım

netten
baksaydın belkide çıkardı kız
görürdük burda inş. Canım umarım hiçbir eksiğin olmaz çeyizinde tatlım

canım hangi marka hiç hatırlamıyorum ki salak kafam yazamadım tlf ismini kaldım böyle saf saf...
amin canım inşallah hepimizi eksiği olmaz çok huzurlu mutlu yuvamız olur...

damat bohçası havlusu ve seccade takımını bende kendim yapıcam
hazır almıycam
teyzem öyle bir saten bulmuş almışki inanamadım muhteşem duruyor
sipariş üzerine birine yaptı taslak koyup boncuk işledi ama çok güzel ve de çok yorucu
ama bitince yorulduğuna değiyor yani neyse gösterecek bende yapıcam yapamazsam ona yaptırırım
bide ben çelik tencerelerimi korkmazın aldım o nasıl kızlar sizce?

damat bohçası havlusu ve seccade takımını bende kendim yapıcam
hazır almıycam
teyzem öyle bir saten bulmuş almışki inanamadım muhteşem duruyor
sipariş üzerine birine yaptı taslak koyup boncuk işledi ama çok güzel ve de çok yorucu
ama bitince yorulduğuna değiyor yani neyse gösterecek bende yapıcam yapamazsam ona yaptırırım
bide ben çelik tencerelerimi korkmazın aldım o nasıl kızlar sizce?

bizde hazır almıcaz damat bohçasına hiçbirşeyi kendi el emeği göznurumuz olacak...
bitince koy bakalım nasıl birşey olacak merak ettim :jeyyar:
annem sevmiyor nedense birşey almış korkmazdan beğenmemiş almam sana koorkmazdan hiçbirşey dedi...
ama bilmiyorum ki belki kullanıp memnun olanlar vardır.

karacanın ürünleriii çok güsel kızlarrrr yaaaa mutlaka alın derim ben çok arkadasın kullanıoo hiç şikayet edeni görmedim :kedi:

eski karaca ürünleri kaliteliymiş ama şimdi kalitesini düşürmüşler..arkadaşların dediği gibi çabuk deforme oluomuş..çelik ürünlerde kararmalar oluomuş falan..

bundan bi 5-6 sene önce alınmış karaca ürünleyirle şimdikilerin kalitesi bir değilmiş..

Back
X