- Konu Sahibi december90
- #1.681
ewet canım ben ailede tek torunum saolsun bir istediğimi eksik etmez ama çok karışır herşeyin en iyisi olsun diye ama biraz keseyede bakacaksın anlatamazsın bunu ona
Kendi teyzense problem yok sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet canım ben ailede tek torunum saolsun bir istediğimi eksik etmez ama çok karışır herşeyin en iyisi olsun diye ama biraz keseyede bakacaksın anlatamazsın bunu ona
Kendi teyzense problem yok sempatiksalakcinni
neden kız asıl problem o başlıbaşına kocaman
ya nebilim kendi teyzen ya bi şekilde idare edersin.
Hem ne karışıyo öyle herşeyeklava:
bende bendeeeeee :teytey:mudo nun hastasıyım bende ya sade ve şık şeyler oluyooo
ufak ufak yap yavrum sende sonra birden bire hiç alınmıyor1 ay sonra askerden dönüyor ama bizim işe daha çoook olduğundan dolayı yapmadım hiçbir şey, yapmayı da düşünmüyorum henüz. Daha hiçbir şey belli değil, bir şey değil, yapmıyorum o yüzden. O zamanlar yaklaşsın hele, o zaman yaparız:sinifsinif:
mudo 3,75
çok güzel bu ya sipariş versem mi acaba ya
3,75 bişey değil valla yanına küçük birşey daha al barim
![]()
83 Parça
12 Adet Servis Tabağı
12 Adet Çukur Tabak
12 Adet Komposto Kasesi
12 Adet Pasta Tabağı
1 Adet Bol Kase
2 Adet Büyük Kayık
3 Adet Küçük Boy Kayık
1 Adet Çorba Tenceresi ve Kapağı
2 Adet Tuzluk
2 Adet Biberlik
12 Adet Çay Fincanı
12 Adet Çay Fincan Tabağı
bunu alıcam kızlar aralık ayında çift maaş alıoz o zaman alıcam bunu nasıl??
ay burcum ya çok hoş bende seviyorum böyle hem klasik hem modern tarz al canım güle güle kullan![]()
bunu alıcam kızlar aralık ayında çift maaş alıoz o zaman alıcam bunu nasıl??[/B]
güzel canım fiyatı ne
ay burcum ya çok hoş bende seviyorum böyle hem klasik hem modern tarz al canım güle güle kullan
senin annene de aklım srrım ermiyo ama he bi öyle bi böylesaol canım beğenmene sevindim 1195 miş 995 e inmiş tatlım
saol duygum cumartesi annemle cevahire gttik bernardoya girelim dedik annem bayıldı dioki annem masaya otur gel benimle yemek ye dio dedi ayy ne güldüm ama çk güzel süslemişler yani annem dedi aralıkda alırsınbu yemek takımını
çk sevindim valla:))
senin annene de aklım srrım ermiyo ama he bi öyle bi böyle![]()