Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

didemcim çok güzelmiş:asigim:
güle güle kullanzemuszemus bende aynından alabilirim belkim kaydirigubbakcemile5

duyguşş bu çok güzel yaaaazemuszemus
paşabahçe şhowroom burada açşasyaaa:delphin:

beğendin mi nuliiiiiiiiiiiişşş delikafadulden
teşekkül edelim olumunekankayizsmile

bence de heryere showroom açmalı boshayallersmile

ayy anneler gününde aldıüğında çok güzelmiş

didemcim seninkide çok güzel canım güle güle kullanın

nevresim takımlarınıza bayıldım kızlar..güzel gecelerde kullanın :jeyyar:

bende nevresimlere bayılıorum ama kendimi tutuorm sımdılık..pike takımım hiç yok sıra pikede..birde uyku seti alcam ama bakalım..uykucu da güzel seyler var evet ama aylardır kapanıo güya orası :1:

bende nevresimlere bayılıorum ama kendimi tutuorm sımdılık..pike takımım hiç yok sıra pikede..birde uyku seti alcam ama bakalım..uykucu da güzel seyler var evet ama aylardır kapanıo güya orası :1:

SENDE Mİ BİLİYORSUN ORAYI CANIM KISMET EDERSE PAZAR GÜNÜ BENDE GİDİCEM AMA PAZAR GÜNÜ AÇIK MIDIR Kİ ORASI?:uhm:

sağol canım teşekkür ederim beğenmene çok sevindim :1hug:

sağol canım benim herkes beğenmiş demekki iyi seçim yapmışım kaydirigubbakcemile2

evet bende gördüm onu ikinciye %50 indirim var linens ve taçta
ama yok ben bu ay fazla aştım kendimi artık taksit ödeyeceğim kaydirigubbakcemile3

bende sendenim daha da alamam artık dün paşabaçeye gittim 120 lirayı da orda devirdim valla nolucak benimbu halim :1:

paşabahçeden ne aldın kıss:jeyyar:

beğendin mi nuliiiiiiiiiiiişşş delikafadulden
teşekkül edelim olumunekankayizsmile

bence de heryere showroom açmalı boshayallersmile

beğenmek ne kelime ya bayıldımm :asigim:
güzel gecelerde kullann:jeyyar: :jeyyar: sırnaşık şey

evet bencede heryere showroom açılmalıı:delphin:
çok alacak var paşabahçedeenn yerimseniben :içelim:

Son düzenleme:
beğenmek ne kelime ya bayıldımm :asigim:
güzel gecelerde kullann:jeyyar: :jeyyar: sırnaşık şey

evet bencede heryere showroom açılmalıı:delphin:
çok alacak var paşabahçedeenn yerimseniben :içelim:

her gecemiz güzel olur da inşallah altımızda paralanır nulişim :jeyyar:
varmı resimlerii sositososito
var da şimdi aldıklarımın hepsini buraya eklemeyeyim, topic açıcam daha sonra ordan bakarıs büyüsü kaçmasın :1:

nefesim uykus seti niye alıyosun ki çok çok gereksiz değil mi?
Zaten yorgan alıyorsun e nevresimde alıyorsun
uyku setinin üzerine birde nevresim mi geçiricen
bence bembeyaz yorgan yastık alıp nevresim geçirmek daha güzel

bende pike ve battaniye takımı alıcam sırada onlar var :teytey:

SENDE Mİ BİLİYORSUN ORAYI CANIM KISMET EDERSE PAZAR GÜNÜ BENDE GİDİCEM AMA PAZAR GÜNÜ AÇIK MIDIR Kİ ORASI?:uhm:

bakırköy civarında oturdugum için sürekli oraya gidiorum canım..orda yeni açılmış bi mağaza daha var bi üst sokagı mıydı aynı sokakta mıydı tam hatırlamıorum ev tekstil ürünleri satıolar..2-3ay oldu acılalı..oraya da bakabilirsin ben gittiğimde baya uygun seyler vardı..

nefesim uykus seti niye alıyosun ki çok çok gereksiz değil mi?
Zaten yorgan alıyorsun e nevresimde alıyorsun
uyku setinin üzerine birde nevresim mi geçiricen
bence bembeyaz yorgan yastık alıp nevresim geçirmek daha güzel

bende pike ve battaniye takımı alıcam sırada onlar var :teytey:

yorgan almadım canım daha..acıkcası kararsızım yorgan mı uyku seti mi diye ama cıvıl cıvıl gorunce alasım gelıo..

1tane battaniye aldım yumusacık olanlardan 2 tane de kayınvaldemde var..bi tane de yün ince var..kayınvaldemden bi tane alsam yeter sanırım..

Çeyiz almaya başladık askerliği bitince asıl askerlik baslıycak ev yapılıcak şimdilik kenarda bişeylerim var tencere takımı kahvaltı takımı nevresim battaniye aldm birde ıvır zıvır bardak plastik cam kap kase vs. Çalışmaya başlayınca yemek takımı almayı düşünüyorum bakalım evlenmekte askerlikte zor opuyorumnanaktan

Çeyiz almaya başladık askerliği bitince asıl askerlik baslıycak ev yapılıcak şimdilik kenarda bişeylerim var tencere takımı kahvaltı takımı nevresim battaniye aldm birde ıvır zıvır bardak plastik cam kap kase vs. Çalışmaya başlayınca yemek takımı almayı düşünüyorum bakalım evlenmekte askerlikte zor opuyorumnanaktan

resimleri varsa paylaşır mısın burda??

kızlar ya baharatlık ve saklama kapları almak istiyorum ama model seçemiorum beğendiğiniz modelleri paylaşır mısınız

Back
X