Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

evet canım çok pahalı ama inan değiyor.
Ben bayrampaşa fabrika satış mağazasından aldım
orda bir tanıdık var çalışan iskontosuyla çok uygun fiyata getirdi.
Örneğin fiyatlarını yazayım sana

6500 Model Çaydanlık Takımları Perakende Fiyatı 285 TL. Personel fiyatı 185 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 8 cm. Perakende Fiyatı 52 TL. Personel Fiyatı 34 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 15 cm. Perakende Fiyatı 56 TL. Personel Fiyatı 37 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 22 cm. Perakende Fiyatı 60 TL. Personel Fiyatı 39 TL.

Vakumlu Cam Saklama Kabı 28 cm. Perakende Fiyatı 70 TL. Personel Fiyatı 46 TL.

bu fiyatlara geldi. Pahalı evet ama değiyor. Kapağı çelik olduğu için, camı da çok kalın kolaykolay kırılmaz. Eğer alacak olursanız yardımcı olabilirim.

duygucum bana yardımcı olabilir misin almaya kalksam peşin ödemek gerekiyor dimi böyle durumda

fiyatlar gerçekten yarı yarıya gibi..bayrampaşadan aldıysan bende oraya gidebilirim cnm yaa

gitmene gerek yok sen modellerini seç beğen telefonunu veririm sana eve getirtirsin ödemeyi kapıda yaparsın ben öyle yaptım tatlım zemuszemus

arada 80 lira fark ediyo..personel indirimini herkese yaparlar mı ki eve getittirsek..yoksa orda pazarlık gibi yapınca mı personel indirimi yapıolar??

arada 80 lira fark ediyo..personel indirimini herkese yaparlar mı ki eve getittirsek..yoksa orda pazarlık gibi yapınca mı personel indirimi yapıolar??
yok canım ya ben ordaki arkadaşımı ararım söyleriz ürün alıcaz diye o zaten personel indirimi yapıyor tanıdık var yani
canım para biriktirince bana da yardımcı olur musun:sm_cool:
tabi tatlım ne demek :1hug:

noble life diye bi marka var çatal bıçaklarını bide bi kaçtane yemek takımını model olarak çok
beyendim ama marka hakkında bi bilgim yok iyimidir kötümüdür.
Siz hiç duydunuz mu acepp bilmiyorumkismile

noble life diye bi marka var çatal bıçaklarını bide bi kaçtane yemek takımını model olarak çok

internette yaz a-canım sonrada yorumları oku illaki kullanan vardır bend eduyduydum canım

noble life duydum da
benim bu ara aklım royal bone china ya yatıyor
çin malı değil italya yapımıymış
içindeki kemik çinden alınan ünlü bir kemikmiş o yüzden fiyatları da oldukça pahalı
bir bak istesen çok şık modeller var

bernardo'da da bu kemik karışımından vardı sadece yemek takımları 2000 civarıydı buda oldukça pahalı açıkçası bana göre.

noble life duydum da
benim bu ara aklım royal bone china ya yatıyor
çin malı değil italya yapımıymış
içindeki kemik çinden alınan ünlü bir kemikmiş o yüzden fiyatları da oldukça pahalı
bir bak istesen çok şık modeller var

Ürünler çook güzel gerçekten ama fiyatları çoook pahalııı :1shok:

Selamm kızlarr
Ben niye yeni görüyorum bu topiği. :))
Artık beni geçtim sevgilim gece nöbetinde bunları düşünür olmuş...
Çocuk askerlikten değil hesap kitap yapmaktan kafayı yicekk
Aşkımmm benim yaaaa :asigim:
Bende çeyiz başlangıcımı karaca yla yaptım kızlar..

merhaba kızlar benimde aşkım askerde kısa dönem yapıp gelicek inşallah bende o yokken hatta şöyle diyeyim daha askere gitmeden çeyiz için bişeyler aldım yemek takımı,çay seti,kahvaltı takımı,çatal-bıçak seti 2 adet oldu (2 takım yani) onun dışında saklama kaplarını annem almış tupperware'den,borcamlarım tamamlandı sadece eksiklerim nevresim takımı,yemek takımı için su bardağı seti,ve ufak mutfak aletleri(mutfak aletleri sürekli model değişiyor diye düğünüme yakın zamanda almayı düşünüyorum)tencere setlerimde tamam aşkım askerden geldiğinde nevresim takımlarını almayı düşünüyorum ortak kararımızla onunda beğeneceği bişeyi almak istiorum bizim ilişkimizde karşılıklı kararlar çok önemlidir bu yüzden ara verdim çeyiz alma işine...

Back
X