- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.821
iyi bari canım yanında komutan olcakmış öyle demişti hani o yzden belki arayamaz die düşündm :)benimkide yazici emin ol en rahatlari o olur. mesela carsi izni cumartesi diyelm o kendine oazar yapar carsi izni istese ke disi belirliyor çünkü. cok rahatlar tel konusundada cnm sanslsn sende:)
günaydn canım amin iyiym sen nasılsn :)Günaydın aşktan aklı bi karış kalbi kilometrelerce uzakta olan asker sevdicekleri :) nasılsınız?? Hepimizin günü mükemmel geçsin her neye ihtiyaç duyuyorsak bu gün rabbim bizi onunla karşılaştırsın ; amiiiinnn :))
Çok şükür canım :) ay bi rahat yerde ki ustası sözlümün :) artık gönül rahatlığıyla yiyip içiyorum 8 kişilik koğuş full akan sıcak su eğitim yok :d yemekhane kntin dibinde daha temiz vs vs... Mutluluktan uçuyorumgünaydn canım amin iyiym sen nasılsn :)
oh canım ne güzel aman rahat olsunlar da başka bi şey istemiyoruz günler de bi geçse tmm :)Çok şükür canım :) ay bi rahat yerde ki ustası sözlümün :) artık gönül rahatlığıyla yiyip içiyorum 8 kişilik koğuş full akan sıcak su eğitim yok :d yemekhane kntin dibinde daha temiz vs vs... Mutluluktan uçuyorum
oh canım ne güzel aman rahat olsunlar da başka bi şey istemiyoruz günler de bi geçse tmm :)
kısa dönem dimi :)Ya acemi bitti ya şimdi bi rahatlık çöktğ ki üstüme selen bu da hemen biter gibi geliyor
Evet kuzucumm:)kısa dönem dimi :)
oh ya şanslısın sen bnm 1 yıl 1Evet kuzucumm:)
arar ztn yaninda tep olmasi sart.komutan arara surekli ihtiyac yani illaki kullanacakiyi bari canım yanında komutan olcakmış öyle demişti hani o yzden belki arayamaz die düşündm :)
kuzum naberrrÇok şükür canım :) ay bi rahat yerde ki ustası sözlümün :) artık gönül rahatlığıyla yiyip içiyorum 8 kişilik koğuş full akan sıcak su eğitim yok :d yemekhane kntin dibinde daha temiz vs vs... Mutluluktan uçuyorum
bnmde 1 yildi bak 8ayi devirdik geciyor zaman tatlm skma caninioh ya şanslısın sen bnm 1 yıl 1
darısı bana inş canım ne güzel geçmiş seninkibnmde 1 yildi bak 8ayi devirdik geciyor zaman tatlm skma canini
yemekhane çok rahattı sürekli msj atıodu arıoduarar ztn yaninda tep olmasi sart.komutan arara surekli ihtiyac yani illaki kullanacak
ilk zamanlar bnde senin gbydm byle az kalankara derdm ne gzl az kaldi imrenirdm bak anliyamadm nasl gectgni seninde oyle olur insallah kuzum anlayamazsn ins nasl gectgni:)darısı bana inş canım ne güzel geçmiş seninki
yazicida rahat sureklinarar msj atar cnmyemekhane çok rahattı sürekli msj atıodu arıodu
o bigisayar sadece evrak içn dimi normal nete fln girebiliolar mı ondanyazicida rahat sureklinarar msj atar cnm
sadce evrak icin kiz nete girilyor olsaydi hcbri isini yaomaz netten ckmazlardi .d.d alemsn ha:)o bigisayar sadece evrak içn dimi normal nete fln girebiliolar mı ondan
haha ne bilim belki giriliodr aman girilmesn zaten :)sadce evrak icin kiz nete girilyor olsaydi hcbri isini yaomaz netten ckmazlardi .d.d alemsn ha:)
tabi cnm dha iyi girilmesn .dhaha ne bilim belki giriliodr aman girilmesn zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?