• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Kuzucum benımkıde lise mezunu değil dışardan okuyor hemde cnc operetoru sanayıde çalışıyor. Ama öncelikle annenlerin seni mutlu edebilceğini görüp idrak etmesi gerekiyor bence askerde kalması güzel atakanda istiyor kalmayı ama ben fazla istemiyorum çünkü yine işin içine hasret girme bekleme olasılığı çok yuksek. dağda bir yerde görev alırsa senı götüremez yine beklemek zorunda kalırsın ://
her türlü zor ya bari liseyi bitirseydi bi yıldır ben çok zorlanıyorum okan üniversite okudğm yerde burası onun memleketi ben adana yazları zaten görüşemiodk sonra inşaata gitti ankaraya iki üç aya bi görüşüodk ben ona çıktığmzdan beri hasretm

her türlü zor ya bari liseyi bitirseydi bi yıldır ben çok zorlanıyorum okan üniversite okudğm yerde burası onun memleketi ben adana yazları zaten görüşemiodk sonra inşaata gitti ankaraya iki üç aya bi görüşüodk ben ona çıktığmzdan beri hasretm
Öyle ama asker beklemek herşeyden zor :(

Back
X