- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
- #1.201
AMIN kuzum INSALLAH tezkere zamaninida tez zamanda goruruz.INSALLAH hepimiz:)Ay inşallah amiin canıım :) İnşallah senınkıde kazasız belasız sağ salim gelir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMIN kuzum INSALLAH tezkere zamaninida tez zamanda goruruz.INSALLAH hepimiz:)Ay inşallah amiin canıım :) İnşallah senınkıde kazasız belasız sağ salim gelir :)
Kullanmasın da erken bitsin canım onu görmeye giderim ben :)cook tesekkur ederim kuzim ya darisi sana iznini kullanr da hep gorursun:)
oda olur gonlunden ne geciyorsa.o olsun o zaman balim:)Kullanmasın da erken bitsin canım onu görmeye giderim ben :)
İnşallah kuzum inşallah :)AMIN kuzum INSALLAH tezkere zamaninida tez zamanda goruruz.INSALLAH hepimiz:)
benim bey de askerdeydi. malatyada yaptı. bazen ah sen bi askere geri mi gitsen diyorumn tartışmada şakasına![]()
Nasılsın canıım :)Günaydınn :))
Nasılsın canıım :)
İyiyim şükür bende :) Yeni bir gün işte :)Çok şükür kuzumm sen nasılsın
kuzum naberİyiyim şükür bende :) Yeni bir gün işte :)
Bende yenii geldiim :) Napıyım kuzum annemler sabah istanbula gittiler evde tek kaldım dip bucak temizlik yaptım canım çıktı valla yenı bitti oturdum öyle bi :))) Sen nasılsıın :)kuzum naber
ellerine saglik balim:) bnde isyerndeym oturyorm:)Bende yenii geldiim :) Napıyım kuzum annemler sabah istanbula gittiler evde tek kaldım dip bucak temizlik yaptım canım çıktı valla yenı bitti oturdum öyle bi :))) Sen nasılsıın :)
Kıyamam canıım :)ellerine saglik balim:) bnde isyerndeym oturyorm:)
Kıyamam canıım :)
Bende vallaaaay cok sklyorm kzzz
ee gitseydn sende ordan bulusurdunBende vallaaaAnnemler istanbula gittiler atakana çok yakıın
![]()
Dayımın ölüm yıldönümü kuzum mevlüt var zaten pazar sabah yola çıkacaklar vakit yokki uzak bide teyzeme 2 saatlık yolee gitseydn sende ordan bulusurdun