- 9 Aralık 2014
- 157
- 56
- 18
- 34
- Konu Sahibi brave love
inşallah kuzum inşallahgeçiyooor, bak 365' lerden geldin buralara bitecekk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kuzum inşallahgeçiyooor, bak 365' lerden geldin buralara bitecekk
inşallah kuzum inşallahbi daraltılar bastı beni bu arada askerlik düşmesiyle ilgili haberler aldınız mı ?
buradan arkadaşlar almış ama bizim kulağımıza gelen birşey yok tatlım yaçok da umutlanmak istemiyorum
Ben o kadar taze değilm ama olsun yenı sayılır benımde :)))) İyi şükür kuzucum sen nasılsın telaşlar başladı mı :)nasılsınız taze yarenler nasıl gidiyor alışabildiniz mi![]()
başlayacak inşallah canım. babası hasta olmasaydı şimdiye yüzüğüm parmağımda olacaktı. olsun kısmetten öte köy yok derleer canım acele ettirmek istemiyorum :) senin şafak kaç oldu ?Ben o kadar taze değilm ama olsun yenı sayılır benımde :)))) İyi şükür kuzucum sen nasılsın telaşlar başladı mı :)
248 kuzucum bizim daha çok varbaşlayacak inşallah canım. babası hasta olmasaydı şimdiye yüzüğüm parmağımda olacaktı. olsun kısmetten öte köy yok derleer canım acele ettirmek istemiyorum :) senin şafak kaç oldu ?
canım çok sevindim adına allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah :)Sonunda benim şafak bitti canlar darısı başınıza bu mutlululğu heppiniz tez zamanda yaşayın inşallah![]()
Allah kavuştursun, darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına hayırlısylaSonunda benim şafak bitti canlar darısı başınıza bu mutlululğu heppiniz tez zamanda yaşayın inşallah![]()
Allah başka ayrılık tattırmasın canım mutluluğunuz daim olsun inşallah darısı bizim başımızaa. :)Sonunda benim şafak bitti canlar darısı başınıza bu mutlululğu heppiniz tez zamanda yaşayın inşallah![]()
Yeni yarenler yok kuzucum bugun :))selam yeni yarenler :)
gelirler asker kinasi var hep bu ay :) dha grcnde kuzenm gitti:)Yeni yarenler yok kuzucum bugun :))
Evet ya çok eğlence yapılıyor ağustosta diğerleri gidince senin 2 ay benım 4 ay kalmış olacak düşünmesi bile çok güzeel :)gelirler asker kinasi var hep bu ay :) dha grcnde kuzenm gitti:)
aynen balimm cooook sukurr ya:)Evet ya çok eğlence yapılıyor ağustosta diğerleri gidince senin 2 ay benım 4 ay kalmış olacak düşünmesi bile çok güzeel :)
Eveet :) Sonrada düğüüünaynen balimm cooook sukurr ya:)
dur daha gelsnler.dinlensnler bnn adima dha var zaman kismet kuzum .dEveet :) Sonrada düğüüün![]()