- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
- Konu Sahibi brave love
Bir gün gelecek bir gün kalacaaak :)Saol canım atlicaz inş bi gün hep yanımızda olcaklar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gün gelecek bir gün kalacaaak :)Saol canım atlicaz inş bi gün hep yanımızda olcaklar :)
HahaValla bilmiyorum kuzum ya içime bi öküz oturmuş vaziyette üzüntüden ateşim yükselince dudağım da uçuk atmışaynada biraz bakayım dedim ayyy tam bir suratsızım
kendime sarıyorum galiba
kiz fatos:)Bir gün gelecek bir gün kalacaaak :)
Söyle damlam :))kiz fatos:)
Daha bizede çoook var 245 gün kocamaaaanBen ço kötü olmaya başladım yaklasanlari duyunca ne zormuş valla :)
HahaYataklara düşme en azından kuzucum :)) Sanki askerliği biz yapıyoruz
![]()
![]()
Onların oyalanacak şeyleri var bizde o da yokSorma yahu :) o daha keyifli benden
Bunada şükür canım :) Şafak bugun 244 :) Geçecek bitecek :)aynen bizde oyalanacak bi şey de yok ki bi türlü kafam dağılmıo ben yapsam bundan iyiydi
inş bitecek gelecek veeee hep yanımda olcak :)Bunada şükür canım :) Şafak bugun 244 :) Geçecek bitecek :)
inş bitecek gelecek veeee hep yanımda olcak :)
Yeni yarenler gelmeye başlamışşş bi kaç sayfayı okudum kızlar ya ilk günlerim aklıma geldii ne günlerdii :))) Zaman geçiyor bir şekilde![]()
Sorma kuzuumm bugunn nasil yoruldumm ayakta uyuyorum yahu gece aradiginda uyku sersemliginden mesgule atmisimEvet canım en güzeli de bu ya :)))
Nerelerdesın seeeen gıcıııııkGece uyuyormuyduuun kuzucum uyandırdım mı
![]()
Evet farkettim dün gece 4.30da uyudumSorma kuzuumm bugunn nasil yoruldumm ayakta uyuyorum yahu gece aradiginda uyku sersemliginden mesgule atmisim![]()
kizz senn delimisiin gunes dogdu dogacak o saatte uyulurmuu :))) yarin ogleye kadar uyursun ohhh valla canimm sana tatli uykularr sevdicegini ruyanda gor emi :))Evet farkettim dün gece 4.30da uyudumbırazdan yatıcam bende cok uykum var
![]()
Amin amiiiinkizz senn delimisiin gunes dogdu dogacak o saatte uyulurmuu :))) yarin ogleye kadar uyursun ohhh valla canimm sana tatli uykularr sevdicegini ruyanda gor emi :))
Merhabaa oncelikle hayirli tezkereler :) suan ilk zamanlar zor geciyor gibi sonucta uzun bi ayrilik donemi olucak anliyorum seni ..o 2"dklik ankesorluden konusmalar o kadar degerliki cok gucune gidiyor ama bi sure sonrasi alisiyorsun benim askerim ustaliga geceli 1 ay oldu hala telefon geciremedi bu tabi degisir belki seninki kolayca gecirirteli ilerleyen aylarda belli olur umarim ustaligi yakinina cikar :)inş bitecek gelecek veeee hep yanımda olcak :)
Yattimda gozlerimi kapama kismina geldimAmin amiiiinYatmıyor musun sen daha
![]()