• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

aylin86

eymenim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
465
1
96
38
Manisa
benim gibi asker yolu bekleyenler varsa neler hissettiklerini yazsınlar dertleşelim biraz...
benim nişanlım askerde 2 ay oldu ama ben hala alışamadım..hasret çok zormuş.ama bir yandanda gurur duyuyorum başım dimdik geziyorum.vatanımızı bekliyorlar çünkü...benim askerim kıbrısta..sizinkiler nerde..senağlamasenağlama

evet canım kıbrısada çıkıyor..ama yine ben şanslıyım allah doğuda vatani görevini yapan askerlerimizi korusun..sanada şimdiden allah kavuştursun diyorum ama biraz zor helede hiç ayrı kalmadıysanız daha zor..bol bol görüşün birlikte vakit geçirin biz öyle yaptık..allah bizlerede,askerlerimize sabır versin..senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canım benım nişanlım gideli 7 ay oldu ilk başlarda çok zor geldı hep ağlıyodum ama alıştım sürekli telde görüşüyoz sende alışırsın merak etme uzme kendını sayılı gun çabuk geçer

Allah Hepinize Sabir Versin.hala Asker Deyince Ciyerlerim Parçalaniyor.bende Asker Yolu Bekledim.hergünüm Azap Içindeydi çok Zordu.çok şükürki Istanbuldaydi Askerliği.şimdi Geldi Evlendik.her Zman Yanindayim.çok Mutluyum.allah Hepinize Nasip Etsin Bu Mutluluğu.

benim nişanlımda 1 aya kadar askere gidicek inşallah sağ salim gider gelirde ben beklerim yeterki sağ salim gelsin :(( nereye düşeceği 2 haftaya kadar belli olucak

allah kavuştursun hepinizi şimdiden..inşallah hepsi sağ salim bitirir dönerler..allaha emanet olsunlar...senağlama

canım ben 11 aydır beklıyorum 11 ayda toplasan 11 kere gorustuk ılk zamanlar o kadar korkuyodumkı hıc gecmıycek dıye su an 3 bucuk ay kaldı bıde ızınede cıkamadı benımkı.yanı zaman gecıyo sadece dua et ınan zaman gecıyo anlamıyosun bıle.zaten askerlıı bıtınce yıne antalyaya gıdıcek yıne ayrıyız su an bılecıkte bana yakın ya bazen bıtmesın ıstıyorum.hem kendı sevgılım ıcın hemde tum askerler ıcın her gece dua edıyorum.allah herkesın bekledıgını bekleyenı olmayanlarıda sağ salım evıne donmeyı nasıp etsın.

en şanslınız benim galiba.ben izmir menemende oturuyorum.kardesimde bergamada askerlik yapıyo.ayda bi gidip geliyoruz yanına annemde yanımda pek gurbetlik çekmiyo.ama yine de askerlik işte.ama esimin yolunu gözlüyorum ben.kendisi görevli olarak yurt dışına gitti ve 7 ay oldu.inşallah aralık da geliyo bende onun yolunu gözlüyorum kızlar.aalah yol gözleyenlere coook sabırlar versin

Bende eşimi gödericem Allah nasip ederse... Tarih belli değil.. henüz tam kararını veremedi..
Karar veremedi diyorum tecilli çünkü... 2009 unŞubatına kadar vakti var..
Ama ben önümüzdeki Şubatta gitmesini istiyorum... Gideceği günü beklemkte çok kötü...
Bİr an evvel gidip gelse Allahın izniyle... Çıldırıcak mış gibi oluyorum...
.Hergece aynı yastığa baş koyduğum can yoldaşım 15 ay yanımda olmayacak..
Ne acı ne ızdırap... ama canı sağolsun yeter bana... Allahın izniyle sayılı gün geçer
Yeterki onun rahatı , sağlığı yerinde olsun .. o da çok moralini bozuyor...
Daha gece bana askerlik çok zor geçicek gibi geliyor....
psikolojim çok bozulacak alt üst olucam gibi dedi...
Aklıma bin türlü şey geliyor.. bazen çocuk yapmak istiyorum...
Allah korusun başına bir hal gelirse ondan bir parça bana kalsın diye ama
kafam allak pullak... Allahım güç kuvvet nasip et yarabim..

Allah tüm asker yakınlarına,eşlerine sabır versin.Sevdiklerinizi sizlere bağışlasın kızlar.

arkadaşlar benim de sözlüm askere gidecek ama düğünden sonra eğer kısmet olursa 5 ay yapacağı için düğünü ertelemeyi düşünmedik ama şimdiden beni sıkıntısı sarmış durumda allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah rabbim sağ salim kavuştuğumuz günü de paylaşmayı nasip eder hepimize

kızlar benimde eşim nisan ayında askere gidecek daha 6ay var gitmesine ama beni şimdiden sıkıntı aldı televizyond aşehit haberlerini görünce çok kötü oluyorum ya çok korkuyorum ya gidipde dönmezse diye Allahım bütün askerleri korusun

kardeşim askerde senağlama
şubattan bu yana şöyle doyasıya içten güldüğümü hatırlamıyorum
öyle özledim ki kara gözlümü senağlama

bencede gideceğini düşünmek gitmesinden daha zor.benim eşimde seneye kasımda gidecek.kısa dönem yapacak ama yinede zor geliyo.allahım kimseye ümitsiz ayrılık vermesin.

Allah bütün asker yolu gözleyenlere sabır versin!!!!

Benim kocamda daha askerliğini yapmadı. Yıllardır ayrı kalmadık, bize çok dokunacak ama sabretmemiz lazım. Kısa dönem yapsa bile dile kolay 5 ay!!!senağlama

Sabır, sabır, sabır!!!!!!!a.s

bende bekledım nıtekım sonuna geldım galıba son 35 gun:teytey:su gunler hıc gecmıo sankı 3 5 aylar daha hızlı gecıodusenağlama

ya benım sewglımde gıdıcek subatta:(çok uzuluyorum ya nası dayanıcam ben onun yokluguna.hıc ayrı kalmadık.ama mevbur belıcem.inş cabuk hersey.dımı kızlar

alısman cok zor olucak malesef ama sonradan ılk gunlerdekı gıbı zorlanmazsın ben bıle dayanmıssam herkes dayanır;)

Allah hepinizin yardımcısı olsun! bende bir zamanlar sevdiğimi olmasada kardeşlerimi bekledim hemde onlar tuncelide yaptılar askerliklerini. Şimdi ise ömür boyu bekliyorum asker eşi oldum bayramda bile yanımızda yoktu halada gelmedi bizde bekliyoruz. Beklemek gerçekten çok zormuş. Hele şu günlerde daha da zor geliyor insana tekrardan Allah yardımcınız olsun bol bol duğa edin her biri için çok ihtiyaçları var ona
işaallah tüm sevenleri rabbim en kısa zamanda kavuşturur.

Back
X