- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Sen varya seeeeennnBende cok iyiym suan denizim.d.d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen varya seeeeennnBende cok iyiym suan denizim.d.d
Hahaha anladm ben onu yawrumSen varya seeeeennn![]()
Anladın sen onu..
Seninki nerde yapıyordu canım
Benim askerim hatay İskenderun da :) amin canım inşallah :)Ankara Mamak canım seninki nerde yapıyor? Hayırlı tezkereler bu arada Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşaalah sevdiğine![]()
Merhaba cnm naslsnMerhabalar arkadaşlar :)
Bnm askerde ankara.etimesgut cnmAnkara Mamak canım seninki nerde yapıyor? Hayırlı tezkereler bu arada Rabbim hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşaalah sevdiğine![]()
Ay bugün ordan da geçtim canım :) Rabbim bir an önce kavuşmayı nasip etsin inşaallahBnm askerde ankara.etimesgut cnm
Ayy keske senin yerine ben geceydm ordan iceri dalardm hahaha:) AMIN cnm cumlemizi bi an once kavusmayi nasp etsn. Uzun donemmi senin cnmAy bugün ordan da geçtim canım :) Rabbim bir an önce kavuşmayı nasip etsin inşaallah
Benim askerim hatay İskenderun da :) amin canım inşallah :)
Oo süper MASSALLAH cok guzel yere dusmus bnm akrbalar iskendrnlu orasi cok gzl cnm ya. Yok bahriyeli degl tankci :)İskenderun güzel yer diye biliyorum canım denize karşı :) bahriyeli mi peki
Keşkee :) kısa dönem canım çok şükür uzun olsaydı usta birliğini yaptığı yere taşınırdım herhalde :))Ayy keske senin yerine ben geceydm ordan iceri dalardm hahaha:) AMIN cnm cumlemizi bi an once kavusmayi nasp etsn. Uzun donemmi senin cnm
Hatlar karisti kizlar pardon bana yaziliyor sandm gece gece uyku sersemym idare edin haha:)İskenderun güzel yer diye biliyorum canım denize karşı :) bahriyeli mi peki
:) sevndm cnm yaa ALLAH kavustrsn bnm uzin donem malsef:)Keşkee :) kısa dönem canım çok şükür uzun olsaydı usta birliğini yaptığı yere taşınırdım herhalde :))
Aa ne şanslısın canım akrabaların var gidebilirsin rahat rahat yanına :)Oo süper MASSALLAH cok guzel yere dusmus bnm akrbalar iskendrnlu orasi cok gzl cnm ya. Yok bahriyeli degl tankci :)
Bak ben karstrnca sende karstrdn bnm yuzumden canim haha:)Aa ne şanslısın canım akrabaların var gidebilirsin rahat rahat yanına :)
Amin inşaallah canım cümlemizi:) kendisi de uzun dönemi çok istiyodu ben de hep kısa dönem için dua ediyordum benim dualarım kabul oldu :) sağ salim gelsinlerde yeterki 6 ay 1 yıl farketmez seve seve bekleriz biz :):) sevndm cnm yaa ALLAH kavustrsn bnm uzin donem malsef:)
AMIN aynen canim ya insan teselli bulyor valla dertlesck birini aryr kmse anlmyr ki yasayn bilr yasamayn anlmz halimzden nyse cogu gitti azi kaldi diylm:) dun gbi gtti gelyr bna 2ayimizi doldurdk sukur:)Amin inşaallah canım cümlemizi:) kendisi de uzun dönemi çok istiyodu ben de hep kısa dönem için dua ediyordum benim dualarım kabul oldu :) sağ salim gelsinlerde yeterki 6 ay 1 yıl farketmez seve seve bekleriz biz :)
İyiki bu başlık var kızlar gerçekten şuanda çok iyi geliyor konuşmak :)
ABak ben karstrnca sende karstrdn bnm yuzumden canim haha:)
AMIN aynen canim ya insan teselli bulyor valla dertlesck birini aryr kmse anlmyr ki yasayn bilr yasamayn anlmz halimzden nyse cogu gitti azi kaldi diylm:) dun gbi gtti gelyr bna 2ayimizi doldurdk sukur:)