• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Ayy keske senin yerine ben geceydm ordan iceri dalardm hahaha:) AMIN cnm cumlemizi bi an once kavusmayi nasp etsn. Uzun donemmi senin cnm
Keşkee :) kısa dönem canım çok şükür uzun olsaydı usta birliğini yaptığı yere taşınırdım herhalde :))

:) sevndm cnm yaa ALLAH kavustrsn bnm uzin donem malsef:)
Amin inşaallah canım cümlemizi:) kendisi de uzun dönemi çok istiyodu ben de hep kısa dönem için dua ediyordum benim dualarım kabul oldu :) sağ salim gelsinlerde yeterki 6 ay 1 yıl farketmez seve seve bekleriz biz :)

İyiki bu başlık var kızlar gerçekten şuanda çok iyi geliyor konuşmak :)

Amin inşaallah canım cümlemizi:) kendisi de uzun dönemi çok istiyodu ben de hep kısa dönem için dua ediyordum benim dualarım kabul oldu :) sağ salim gelsinlerde yeterki 6 ay 1 yıl farketmez seve seve bekleriz biz :)

İyiki bu başlık var kızlar gerçekten şuanda çok iyi geliyor konuşmak :)
AMIN aynen canim ya insan teselli bulyor valla dertlesck birini aryr kmse anlmyr ki yasayn bilr yasamayn anlmz halimzden nyse cogu gitti azi kaldi diylm:) dun gbi gtti gelyr bna 2ayimizi doldurdk sukur:)

Back
X