asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

daha gideli iki gün oldu nasıl gecicek 458 günn bilmiorum her gün 3 4 dk da olsa arıo ama o yüzden yine iyi bnmkide bilecik gölpazarı

Allah kavuştursun canım hoşgeldin aramıza.hergün görüşebilmeniz çok güzel gün geçtikçe çoğalacaktır görüşme süreniz.şimdi biraz sabır

Aramiza yeni katilan arkada$lar hepiniz ho$geldiniz

ALLAH kavu$tur her birimizi de önemli olan 460in bozulmasi

gerisi öyle böyle geliyor kizlar , askerlerniz de hergün arayamayinca kötü dü$üncelere kapilmayin
onlar daha yerle$me / ali$ma a$amasindalar hergün firsat bulamayabilirler

daha gideli iki gün oldu nasıl gecicek 458 günn bilmiorum her gün 3 4 dk da olsa arıo ama o yüzden yine iyi bnmkide bilecik gölpazarı

selam..
460dan başlamaz şafağınız..
www.onutek.com (tezkere 2003) şafak sayacını pcnize indirip kurarsanız,o en doğrusunu hesaplıycaktır sizler için..

Allah kavuştursun herkesi ,hayırlı tezkereler inşallah..

Son düzenleme:
Allah kavuştursun arkadaşım. İnşallah sağsalim gider gelir. Şafak topiğine bekleriz senide.

aminn inşallah.. teşekkür ederimm allah sağ salim kavuşmamızı nasip etsin askerlerimize.. vakit buldukça girmeye çalışıyorum siteye :))

saol cnm usta birligi nerelere yoluolar bi bilgin varmı sanırım daha belli degil ama meslekçi olcak
meslekçi olmaya çalışsın canım onlar 30 gün sonra ustaya gidiyo yoksa 75 gün acemilik yapılıyo, nişanlım şimdi ağrı merkezde Allaha şükür iyi gölpazarı doğuya gönderiyo ama üzülme hayırlısı neyse o olsun diye dua et doğu olmasın diye etme ben de korkuyodum ama şimdi rahat hergn konuşuyoruz arkadaşları tunceli bitlis van tokata gitti, bir tek meslekçilerden birkaç kişi batıya gitti. hayırlısı olsun

kızlar bnmki şimdi kayseride... ama amasya tokat yada sivas a gidickmiş var mı sevgilisi orda olan?:97:

benimki de meslekçiydi ve Mardinde yaptı..
bakım birliği belli yerlerde varmış zaten..

benimki de meslekçiydi ve Mardinde yaptı..
bakım birliği belli yerlerde varmış zaten..

megimm
evet meslekçiler de doğuya gidiyo tabi kısmet 30 gün acemilik için meslekçi olmaya çalışsın diyorum gölpazarında 75 gün çok zor geçmişti nişanlımın döneminde birkaç meslekçi batıya düşmüştü geri kalan herkes ankaranın doğusuna gitti ama hayırlısı
hürgeneralim darısı başımıza

Son düzenleme:

İncimmm

darısı başınıza canımın içi benim..

saol cnm bende öle duydum zaten eksik olma öyle tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…