daha gideli iki gün oldu nasıl gecicek 458 günn bilmiorum her gün 3 4 dk da olsa arıo ama o yüzden yine iyi bnmkide bilecik gölpazarı
Zonguldak/ Devrek.. şafak 456((
daha gideli iki gün oldu nasıl gecicek 458 günn bilmiorum her gün 3 4 dk da olsa arıo ama o yüzden yine iyi bnmkide bilecik gölpazarı
Allah kavuştursun arkadaşım. İnşallah sağsalim gider gelir. Şafak topiğine bekleriz senide.
Zonguldak/ Devrek.. şafak 456((
saol cnm usta birligi nerelere yoluolar bi bilgin varmı sanırım daha belli degil ama meslekçi olcakAllah kavuştursun canım nişanlım da acemiliğini bilecik gölpazarında yaptı
meslekçi olmaya çalışsın canım onlar 30 gün sonra ustaya gidiyo yoksa 75 gün acemilik yapılıyo, nişanlım şimdi ağrı merkezde Allaha şükür iyisaol cnm usta birligi nerelere yoluolar bi bilgin varmı sanırım daha belli degil ama meslekçi olcak
meslekçi olmaya çalışsın canım onlar 30 gün sonra ustaya gidiyo yoksa 75 gün acemilik yapılıyo, nişanlım şimdi ağrı merkezde Allaha şükür iyigölpazarı doğuya gönderiyo ama üzülme hayırlısı neyse o olsun diye dua et doğu olmasın diye etme ben de korkuyodum ama şimdi rahat hergn konuşuyoruz arkadaşları tunceli bitlis van tokata gitti, bir tek meslekçilerden birkaç kişi batıya gitti. hayırlısı olsun
benimki de meslekçiydi ve Mardinde yaptı..
bakım birliği belli yerlerde varmış zaten..
megimm
evet meslekçiler de doğuya gidiyo tabi kısmet30 gün acemilik için meslekçi olmaya çalışsın diyorum gölpazarında 75 gün çok zor geçmişti nişanlımın döneminde birkaç meslekçi batıya düşmüştü geri kalan herkes ankaranın doğusuna gitti ama hayırlısı
hürgeneralim darısı başımıza
meslekçi olmaya çalışsın canım onlar 30 gün sonra ustaya gidiyo yoksa 75 gün acemilik yapılıyo, nişanlım şimdi ağrı merkezde Allaha şükür iyigölpazarı doğuya gönderiyo ama üzülme hayırlısı neyse o olsun diye dua et doğu olmasın diye etme ben de korkuyodum ama şimdi rahat hergn konuşuyoruz arkadaşları tunceli bitlis van tokata gitti, bir tek meslekçilerden birkaç kişi batıya gitti. hayırlısı olsun
aminnn canımmİncimmm
darısı başınıza canımın içi benim..
saol cnm bende öle duydum zaten eksik olma öyle tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?