Ankara / polatlı topçu füze okulu : Daha 17 gün oldu ama geçmek bilmiyo nasıl geçiçek 444 gün off offf
yok bunların askerde psikolojisi kesinlikle allak bullak oluyooooo.... bu ne yaaa o kadar bekle bekle... sona doğru odunlaşsın.. duygusuzlaşsın... bende dayanamadım artık... yeter dedim... sen askersen bende bekliyorum! çok sert şeyler söyledim bugün.... biraz güzel cümle söylese nolur.. zaten 1 haftadır arayamıyo da! iyice sinir oldum.... yapı olarak fazla kaprisliyim zaten... klasik bir kadınım işte... çok zor beklemek çok zor... hayırlısıyla bitseydi... ya da şimdiden belli olsun bişeyler ayrılacaksak da ayrılalım... psikolojim bozuldu! hayırlısı neyse o olsun!
yok bunların askerde psikolojisi kesinlikle allak bullak oluyooooo.... bu ne yaaa o kadar bekle bekle... sona doğru odunlaşsın.. duygusuzlaşsın... bende dayanamadım artık... yeter dedim... sen askersen bende bekliyorum! çok sert şeyler söyledim bugün.... biraz güzel cümle söylese nolur.. zaten 1 haftadır arayamıyo da! iyice sinir oldum.... yapı olarak fazla kaprisliyim zaten... klasik bir kadınım işte... çok zor beklemek çok zor... hayırlısıyla bitseydi... ya da şimdiden belli olsun bişeyler ayrılacaksak da ayrılalım... psikolojim bozuldu! hayırlısı neyse o olsun!
geçer canım geçer :97: yani bi şekilde geçiyo işteŞafak 349 benim.. geçtiğine inanmaya başladım şu sıra :44:
MANİSA MERKEZ VE DAHA ACEMİ BİRLİĞİ SON GÜNLERİ SANIRIM :d
vayy benım memleketteHayırlısı olsun..yemın törenıne gıdecek misiniz?
valla gidemicemm ki bazı nedenlerden dolayı
neyse sağlık olsun..çarşı ıznı olan bıryere çıksın ınşallah..bizim yok..4 ay oldu görmedım
inşallah yaa sağlıklı gitsin gelsinde nere olursa olsun
amin..kısa ya da uzun dönem olduğu bellı ama dimı?
şuanlık sadece acemi birliğinde. Sonrası belli değil belki bellidir ama ben bilmiorumdur yaa off onu birde çok ösledim ki(
PÜFFFpüfff yani püfffffffff
yok püf müf..moral vereceksın karşı tarafa ta ki son gune kadar..sabır dıyeceksın..
kısa dönem bıle 1 yıl gıbı geçiyor..hiç görüşemeyeceğiniz bır yer olmasın dua et..
ben gun sayardım o saymazdı..hiç tanımadığı alışkın olmadığı alabıldığıne rutın bır yer..kolay değil..askerliği gel bırde bız bayanlara sor tabı..sankı bız yapıyoruz..hayırlısı olsun
ilk kez mı ayrı kalacaksınız?
evet ilk kez ayrı kalıyoruz bu acemiliği bana ömür boyu gbi geldi ya resmen beni aradığı günleri aramadığı günleri takvime işaretliyorum gelince hesap sorucam :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?