asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

zaman geçiyor..daha dun 120den fazla sayıyordum..ALLAHA şükür 59 kaldı..hayırlısıyla bıtsın artık..askerliği ben mı yapıyor o mu yapıyor kararsısız
Şırnak/ Uludere

yok bunların askerde psikolojisi kesinlikle allak bullak oluyooooo.... bu ne yaaa o kadar bekle bekle... sona doğru odunlaşsın.. duygusuzlaşsın... bende dayanamadım artık... yeter dedim... sen askersen bende bekliyorum! çok sert şeyler söyledim bugün.... biraz güzel cümle söylese nolur.. zaten 1 haftadır arayamıyo da! iyice sinir oldum.... yapı olarak fazla kaprisliyim zaten... klasik bir kadınım işte... çok zor beklemek çok zor... hayırlısıyla bitseydi... ya da şimdiden belli olsun bişeyler ayrılacaksak da ayrılalım... psikolojim bozuldu! hayırlısı neyse o olsun!

oyle tabı amin..hayırlısı ne ıse o olsun..zaman herşey için lazım..

ne kadar kaldı canım..bence sen fazla kapris yapma..onlar orda çok zor şartlar altındalar..psikolojileri de haliyle bozuluyor tabi..biraz daha alttan almaya devam et..

geçer canım geçer :97: yani bi şekilde geçiyo işte Şafak 349 benim.. geçtiğine inanmaya başladım şu sıra :44:

İnş bi an önce bitsin istiyo insan. Bugun 19 gün oluyo gideli ama sanki daha çok zaman geçmiş gibi geliyor. Yemin töreni var yakında yanına gidicem onu görmek için sabırsızlanıyorum Çok özledim

Şırnak bana çok ırak..
görebılme ıhtımalını hesap etmek hayalden ıbaret..kaldı 52..sabır ALLAHIM

PÜFFF püfff yani püfffffffff

yok püf müf..moral vereceksın karşı tarafa ta ki son gune kadar..sabır dıyeceksın..
kısa dönem bıle 1 yıl gıbı geçiyor..hiç görüşemeyeceğiniz bır yer olmasın dua et..
ben gun sayardım o saymazdı..hiç tanımadığı alışkın olmadığı alabıldığıne rutın bır yer..kolay değil..askerliği gel bırde bız bayanlara sor tabı..sankı bız yapıyoruz..hayırlısı olsun
ilk kez mı ayrı kalacaksınız?

evet ilk kez ayrı kalıyoruz bu acemiliği bana ömür boyu gbi geldi ya resmen beni aradığı günleri aramadığı günleri takvime işaretliyorum gelince hesap sorucam :d

evet ilk kez ayrı kalıyoruz bu acemiliği bana ömür boyu gbi geldi ya resmen beni aradığı günleri aramadığı günleri takvime işaretliyorum gelince hesap sorucam :d

hayal kura kura benım gıbı sürpriz yumurtaya dönmeyesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…