Değerını anlayacak sivil hayatın..ve senı her ıstedığınde görebılmenın..
Askerliğin bu yönunu çok sevıyorum ben ya
Bıldığı kıymetımı pekiştırıyor
kesinlikle, sonuçta herşeyi elinden alındı bugüne kadar bilmiyordu elinden alınmanın ne olduğunu boşuna babalar askerlik yapmadan kız vermiyor..
kesınlıkle yaa..hanı reklamlarda eğitım şart derlerdı yaa..bence askerlik şart
Merhaba kızlaar benimde askerim 90/2 Ankara'da haberci. daha bugün son iznimiz bitti ve geri gittiAllah tüm asker bekleyenleri bian evvel sağlıkla kavuştursun
şart tabi:) öyle taş taşır sana bakarım demekle olmuyor..dün gaziemirde düşünddüm kızları askere alsalar aman allahım ne kavgalar çıkardı:d:d erkekler daha kaygısız olduğundan umursamıyorlar biz asker olsak düşünsene:d
merhaba kızlaar benimde askerim 90/2 ankara'da haberci. Daha bugün son iznimiz bitti ve geri gittiAllah tüm asker bekleyenleri bian evvel sağlıkla kavuştursun
aminnnn şafak kaç canımm
slm hatun..hoşgeldın..kısa dönem mı uzun mu?
Bugün teslim olucak yarın 112den devam edicez canım senin kaç?
Hoşbuldum canım uzun dönem 11 bucuk ayı atlattık geriye kaldı 3 bucuk ay. günler daha bi yavaş geçiyo izin hemen bitiverdisenin askerin nerede ?
BENIM ASKER ŞIRNAK GULYAZIDA..
AZ KALMIŞ AZ..100DEN DÜŞÜNCE RAHAT OLUYOR YAA..OYLE DIYOR UZUN DÖNEMCILER..
GERÇİ BIZ ZATEN 2,5 YILDIR AYRI ŞEHIRLERDYIZ VE BAYADIR GÖRÜŞMÜYORUZ..
ÇARŞI IZNIDE YOK DOĞUDA..HIÇBIŞEKILDE GÖRÜŞEMEDIK TELEFON HARIÇ..
ŞİMDİ ŞAFAK 13..
AMA O KAMERADA GÖRÜŞME ŞAFAĞIMIZ:))TESKERESINI ALIYOR AMA VUSLAT TEMMUZA
Çok zor ya ayrı olmak Allah sabır versin canım, plakalar çabuk geçiyo diyolar ama bakalım ben hala alışamadım askere gitmiş olmasına, O alıştı hatta sivile alışamadı izni boyunca ben hala gittiğine inanamıyorum, biz okulda ve sonrasında sürekli beraberdik o yüzden bu askerlik çok sarstı beniçok şükür çarşımız falan var, haberci olduğundan konuşma sıkıntımızda olmuyo ama işte Asker sonuçta her türlüsü üzücüü
AMİNHEPİMİZE ALLAH YARDIM ETSIN..
ASKERLIK HER HALIYLE ZOR..ÖZLEM VARSA İÇİNİZDE NE KADAR RAHAT OLURSA OLSUN O ASKERLIK ZORLAR İNSANI..
AMA..BU ZORLUKTA ONA YARDIMCI OLMANIZIN KARŞILIĞINI SEVGI OLARAK ALIYORSANIZ DEĞER:79:
BENIM ASKER ŞIRNAK GULYAZIDA..
AZ KALMIŞ AZ..100DEN DÜŞÜNCE RAHAT OLUYOR YAA..OYLE DIYOR UZUN DÖNEMCILER..
GERÇİ BIZ ZATEN 2,5 YILDIR AYRI ŞEHIRLERDYIZ VE BAYADIR GÖRÜŞMÜYORUZ..
ÇARŞI IZNIDE YOK DOĞUDA..HIÇBIŞEKILDE GÖRÜŞEMEDIK TELEFON HARIÇ..
ŞİMDİ ŞAFAK 13..
AMA O KAMERADA GÖRÜŞME ŞAFAĞIMIZ:))TESKERESINI ALIYOR AMA VUSLAT TEMMUZA
Evet en güzeli o işte, herşeye değer o aşk dolu bakışları
sen nerdesin o hangi şehirde canım..
manısa..adana..konya gelgıtleri
canım benim, burası öyle güzel biyer ki, böyle güzel insanlar, dostlar kardeşler tanıyoruz işte. Kader ortağıyız biz, sen de iyi ki varsın. Ben arkadaşlarıma anlatamadığım şeyleri burada sizlerle paylaşıyorum, çünkü beni sizden daha iyi anlayan kimse yok
İzmir'de o haftasonu kalacak mısınız? Biz askerimi alıp dönmüştük, 2 gün evinde kalmıştı.
Bu arada gerçek adım derya, senin ki ne acaba?
ayrıca kızlar sizlere çok minnettarım, ben acemilikte ziyaret olduğunu bilmiyordum..erim'de söylememişti..cumartesi akşamı bu forumu buldum ve okurken gördüm..hemen nizamiyeyi aradım gece 10 30 gibi askerin ismi ne dediler erim dedin tamamm hanımefendi erinizde ismi ne diyo:) aallahım diyorum askerin ismi erimhemen o gece bilet alıp sabah gittim o kadar şaşırdı ki..gaziemir iyi derlerdi ama pismiş sanırım hastaydı..ve çok kararmış ve yaraları çıkmıştı..içim acıdı valla
uzak ilişkilere saygım sonsuzdur..ben her söylendiğimde görüşemiyoruz diye bir arkadşaımı düşünürüm..3 yıldır beraberler kız çin li çin de:) çocuk benim meslek arkadaşım avukat..kız şimdi belçikada 3 senede yaklaşık 6, 7 kere görüştüler:) ve yazın evleniyorlar..bu askerlikten beterdir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?