asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Değerını anlayacak sivil hayatın..ve senı her ıstedığınde görebılmenın..
Askerliğin bu yönunu çok sevıyorum ben ya
Bıldığı kıymetımı pekiştırıyor

kesinlikle, sonuçta herşeyi elinden alındı bugüne kadar bilmiyordu elinden alınmanın ne olduğunu boşuna babalar askerlik yapmadan kız vermiyor..

kesinlikle, sonuçta herşeyi elinden alındı bugüne kadar bilmiyordu elinden alınmanın ne olduğunu boşuna babalar askerlik yapmadan kız vermiyor..

kesınlıkle yaa..hanı reklamlarda eğitım şart derlerdı yaa..bence askerlik şart

Merhaba kızlaar benimde askerim 90/2 Ankara'da haberci. daha bugün son iznimiz bitti ve geri gitti Allah tüm asker bekleyenleri bian evvel sağlıkla kavuştursun

kesınlıkle yaa..hanı reklamlarda eğitım şart derlerdı yaa..bence askerlik şart

şart tabi:) öyle taş taşır sana bakarım demekle olmuyor..dün gaziemirde düşünddüm kızları askere alsalar aman allahım ne kavgalar çıkardı erkekler daha kaygısız olduğundan umursamıyorlar biz asker olsak düşünsene

benım aşkımın orada kavga olmuş..yatakhane değiştırdı koca böluk..

Arada sırada oluyor onlardada..ama bızım gıbı yoluşmuyorlartırmıkta yok..vurduğunda oturtup morartıyorlar..sessız bıtıyor iş..bizde çok gürültı oluyor..mazallah askerı düzen bızı kaldıramaz

BENIM ASKER ŞIRNAK GULYAZIDA..
AZ KALMIŞ AZ..100DEN DÜŞÜNCE RAHAT OLUYOR YAA..OYLE DIYOR UZUN DÖNEMCILER..
GERÇİ BIZ ZATEN 2,5 YILDIR AYRI ŞEHIRLERDYIZ VE BAYADIR GÖRÜŞMÜYORUZ..
ÇARŞI IZNIDE YOK DOĞUDA..HIÇBIŞEKILDE GÖRÜŞEMEDIK TELEFON HARIÇ..
ŞİMDİ ŞAFAK 13..
AMA O KAMERADA GÖRÜŞME ŞAFAĞIMIZ:))TESKERESINI ALIYOR AMA VUSLAT TEMMUZA

Çok zor ya ayrı olmak Allah sabır versin canım, plakalar çabuk geçiyo diyolar ama bakalım ben hala alışamadım askere gitmiş olmasına, O alıştı hatta sivile alışamadı izni boyunca ben hala gittiğine inanamıyorum, biz okulda ve sonrasında sürekli beraberdik o yüzden bu askerlik çok sarstı beni çok şükür çarşımız falan var, haberci olduğundan konuşma sıkıntımızda olmuyo ama işte Asker sonuçta her türlüsü üzücüü

AMİN HEPİMİZE ALLAH YARDIM ETSIN..

ASKERLIK HER HALIYLE ZOR..ÖZLEM VARSA İÇİNİZDE NE KADAR RAHAT OLURSA OLSUN O ASKERLIK ZORLAR İNSANI..

AMA..BU ZORLUKTA ONA YARDIMCI OLMANIZIN KARŞILIĞINI SEVGI OLARAK ALIYORSANIZ DEĞER:79:

Evet en güzeli o işte, herşeye değer o aşk dolu bakışları

sen nerdesin o hangi şehirde canım..

manısa..adana..konya gelgıtleri

uzak ilişkilere saygım sonsuzdur..ben her söylendiğimde görüşemiyoruz diye bir arkadşaımı düşünürüm..3 yıldır beraberler kız çin li çin de:) çocuk benim meslek arkadaşım avukat..kız şimdi belçikada 3 senede yaklaşık 6, 7 kere görüştüler:) ve yazın evleniyorlar..bu askerlikten beterdir herhalde

deryacım benim ismim ipek..inan çok memnun oldum seni tanıdığıma
Biz tamamen orada kalıcaz inş,zaten sanırım eşim gelirse pek görüşemeyiz bi gün kayınvalidem çağırsa bi gün ben ağırlasam..eşime zaman kalmaz orada bakalım nasıl zaman geçiricez,o kadar özledim ki anlatamam,kocaman sarılıcam
sizinde düğününüz seneye sanırım dimi bitanem ?

flzbkr,canım beni o kadar güldürdün ki Allah da seni güldürsün
öte yandan Rabbim tez zamanda şifalar versin sevdiceğine tatlım.

ayy evlensınler bıtsın çin işkencesi

Ya vallahı zor..toplasan ne kadarcık yanyana olduk bılmem..gelsın askerden alacağım kütüğüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…