• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

yok canım ya merak etme eğer düşünceli insanlarsa tabi işin dalgasında değillerse yardımcı olurlar bence

yok canım hepsi anlayışlı insanlar sağolsunlar

kötü niyetle diil de bazen bu konuda konusmaları yorum yapmaları soru sormaları öyle bi ana denk gelio ki bırakıp kacasım gelio oraları

hemde daha gitmeden böyle

gidince nolur artık düşünmek istemiorum

Benimki başta sen otobüse bindirmeye gelme dayanamam dedi
Sonra kaynana yine yırtık dondan fırlar gibi cıktı:52: Beraber gideriz istanbula biz bırakırız dedi
Simdi ben onların yanında nasıl ağlicam rahat rahat ya of:37:

Nekadar zamandır cıkıyosunuz siz tatlım??

aslında bırakmaya gitmeniz daha ii olabilir en azından gitti mi vardı mı etti mi tuttu mu diye düşünmezsin ama tabi etrafında onlar varken biraz zor olur rahat rahat vedalasmak anlıorum seni

10 gün sonra 19 ay olck bizim canım

aslında bırakmaya gitmeniz daha ii olabilir en azından gitti mi vardı mı etti mi tuttu mu diye düşünmezsin ama tabi etrafında onlar varken biraz zor olur rahat rahat vedalasmak anlıorum seni

10 gün sonra 19 ay olck bizim canım

Tabiki canım artısı daha cok 1 gün fazladan yanında kalabilcem enazından
Allah mutlu etsn canım 19 yıllarıda görürsünz insallah

yok canım hepsi anlayışlı insanlar sağolsunlar

kötü niyetle diil de bazen bu konuda konusmaları yorum yapmaları soru sormaları öyle bi ana denk gelio ki bırakıp kacasım gelio oraları

hemde daha gitmeden böyle

gidince nolur artık düşünmek istemiorum

o sorular mutlaka olcak olurda insanlar susmaz işte sorarlarda sorarlar konuşurlar sen alışana kadar sölede sana dokunmasınlar bari

Tabiki canım artısı daha cok 1 gün fazladan yanında kalabilcem enazından
Allah mutlu etsn canım 19 yıllarıda görürsünz insallah

sağol tatlımm benim

Allah hepimize sevdiğimizle yaşlanmayı nasip etsin :69:

giderken yanında neler götürmesi gerektiğini bilio musun canım ??

o sorular mutlaka olcak olurda insanlar susmaz işte sorarlarda sorarlar konuşurlar sen alışana kadar sölede sana dokunmasınlar bari

yanımda olmaya calışıolar onlarıda kırmak istemiorum ama bu kadar da baskı olmaz ki arkadas :52:

neyse artık alışcaz bütün bunlara Allahın izniyle ..

sağol tatlımm benim

Allah hepimize sevdiğimizle yaşlanmayı nasip etsin :69:

giderken yanında neler götürmesi gerektiğini bilio musun canım ??

Ya kuzum arastırdık biraz bizde herkes farklı farklı seyler söylüyo yerine göre değişiyo sanırım
Kimisi kışlada hersey var cok bişey getirmeyn diyo kimiside asma kilidine kdr getirin diyo

Acemilikte carsı izni olmuyomus galiba oyüzden sivil kıyafet olarak bi tshrt bi pant götrcek, daha sonra yemin töreninde biz getiririz zaten
Bunun dısında ufaktan bi liste olusturmaya basladık biz
Pudra mutlaka alın diyolar canım seninde aklında bulunsun botlar yüzünden ayaklar fena oluyomus:43:
Bot kilidi
Boyun cüzdanı flnda baya gerekliymiş

yanımda olmaya calışıolar onlarıda kırmak istemiorum ama bu kadar da baskı olmaz ki arkadas :52:

neyse artık alışcaz bütün bunlara Allahın izniyle ..

alışırsın canım ilk günleri atlattınmı gerisi kolay merak etme kendi kendini motive ediosun zaten

alışırsın canım ilk günleri atlattınmı gerisi kolay merak etme kendi kendini motive ediosun zaten

Ya canım ben sana su telefon olayını sorcam nede olsa bizden tecrübelisin
Bu telefon kartlarıyla her fırsat bulduklarında arayabiliyolarmı yoksa belirli bi saatmi var
Birde kimisi diyoki süresi 2dk oluyo sadece:14:
Bi aydınlatsan bizi :26::26:

Ya kuzum arastırdık biraz bizde herkes farklı farklı seyler söylüyo yerine göre değişiyo sanırım
Kimisi kışlada hersey var cok bişey getirmeyn diyo kimiside asma kilidine kdr getirin diyo

Acemilikte carsı izni olmuyomus galiba oyüzden sivil kıyafet olarak bi tshrt bi pant götrcek, daha sonra yemin töreninde biz getiririz zaten
Bunun dısında ufaktan bi liste olusturmaya basladık biz
Pudra mutlaka alın diyolar canım seninde aklında bulunsun botlar yüzünden ayaklar fena oluyomus:43:
Bot kilidi
Boyun cüzdanı flnda baya gerekliymiş

anladım canım

bende biraz arastırdım bi yerde demişler ki ayna getirin burda tras olmak için ayna sırası beklemeyin bende ona küçük bi ayna almayı düşünüorum :1:

burdan iç çamasırı corap tras takımı vs alıcaz cok bişe götürmelerine gerek yokmuş ztn ordan bulabiliolarmıs

ve kontor kartı alıcam ona orda onun içinde sıra fln beklemesin hemen arasın beni yaa hemen arasınn :43:

anladım canım

bende biraz arastırdım bi yerde demişler ki ayna getirin burda tras olmak için ayna sırası beklemeyin bende ona küçük bi ayna almayı düşünüorum :1:

burdan iç çamasırı corap tras takımı vs alıcaz cok bişe götürmelerine gerek yokmuş ztn ordan bulabiliolarmıs

ve kontor kartı alıcam ona orda onun içinde sıra fln beklemesin hemen arasın beni yaa hemen arasınn :43:

Aa bak aynayı bilmiyodum not alim hemen iyi oldu söylediğin canım
Bazı birliklerde donunun rengine kdr karısıyolarmıs adamların yaa:52::52:
İnsallah düstükleri yer adamakıllı biyerdir

Aa bak aynayı bilmiyodum not alim hemen iyi oldu söylediğin canım
Bazı birliklerde donunun rengine kdr karısıyolarmıs adamların yaa:52::52:
İnsallah düstükleri yer adamakıllı biyerdir

inşallah canım hep onun için dua ediorum

mesafe cok da önemli diil rahat etsinler yeter o bize :26:

Ya canım ben sana su telefon olayını sorcam nede olsa bizden tecrübelisin
Bu telefon kartlarıyla her fırsat bulduklarında arayabiliyolarmı yoksa belirli bi saatmi var
Birde kimisi diyoki süresi 2dk oluyo sadece:14:
Bi aydınlatsan bizi :26::26:

yok tatlım ya süresi fln yok fırsat bulduğunda konuşabildiği kadar konuşur evet askeriyenin belirlediği görüşme saatleri var ama formalite gibi bişi asker nezaman boşluk buldu ozaman arar merak etme eğer cook sıra varsa konşma oyuzden kısa olabilir 2 dak şartı olduğu için değil yani merak etme:34:

inşallah canım hep onun için dua ediorum

mesafe cok da önemli diil rahat etsinler yeter o bize :26:

tek sağ salim gelsinlerdee:43:
biyandan cok üzülüyorum ama biyandanda anlam veremediğim bi gurur var icimde
her kıza nasip olmaz asker beklemek derlerya ondan heralde
bizde asker yareni oluyoruz hayırlısıylaa
atkılar bereler örerim ben askerimeee:6::52::52:

yok tatlım ya süresi fln yok fırsat bulduğunda konuşabildiği kadar konuşur evet askeriyenin belirlediği görüşme saatleri var ama formalite gibi bişi asker nezaman boşluk buldu ozaman arar merak etme eğer cook sıra varsa konşma oyuzden kısa olabilir 2 dak şartı olduğu için değil yani merak etme:34:

oyyy valla içimi rahatlattın canımmm
sende bilirsin öyle saf bi dönemki kim ne derse hemen kanıveriyoruz
yanıyodum deli gibi 2dk de ne konuscam ben diye:9:
cep telefonu kullanabiliyomu seninki

tek sağ salim gelsinlerdee:43:
biyandan cok üzülüyorum ama biyandanda anlam veremediğim bi gurur var icimde
her kıza nasip olmaz asker beklemek derlerya ondan heralde
bizde asker yareni oluyoruz hayırlısıylaa
atkılar bereler örerim ben askerimeee:6::52::52:

aynen canım yaa

cok tuhaf cok karısık duygular

hem hüzünlü hem gururlu hem ağlarım hep yollarım gibin :1:

su günler 460dan bi düşmeye başlasa ahh bi başlasa da bitse :43:

oyyy valla içimi rahatlattın canımmm
sende bilirsin öyle saf bi dönemki kim ne derse hemen kanıveriyoruz
yanıyodum deli gibi 2dk de ne konuscam ben diye:9:
cep telefonu kullanabiliyomu seninki

canım benim kıyamm yaa. yok canım benimkide acemide şuanda cumartesi gececek ustabirliğine cep teelf. fln yok şuanda ama o da beni her ardığında yorgunluktan ölmüş oluyo bazen 3 gün arayamadığı oluyo ama ben kızmıyorum sizde sakın nie aramıosun unuttun vs demeyin acemi zor gercekten ustabirliğide yerine göre değişio benimkide aradığında 3-4 dak. anca konuşuoduk bu hem zaman olmamasından kaynaklanıo çünkü eğitim arası verilen molada aradığı için hemde birazda cep aradığı için örneğin bugün kayınvaldemdeydim onların evini aradı daha uzun konuştuk ev olunca bunuda unutmatın. bizim ev tel olmayınca şu aralar yemin töreni hazırlığı var mesela vakitte olmayınca bizde uzun konuşamıyoruz her yer değişio ins rahat rahat konuşacağınız bi yer olur

bana öyle gelio ki en sıkıntılı süreci bu olsa gerek

cunku belirsizlikler içindeyiz :52:

Buarada yeni gönderecek sadece 2miz varız galiba
ağustosta asker göndercekler icin bitane topik var ama onlar full kısa dönem girince insanın morali bozuluyo yaa
Biz 460tan bahsediyoruz onlar 100lerde negüzel cok üzülüyorum cok kıskanıyorumm :52::52:

Back
X