• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

AAA benimkii acemiliğini orada yapmışdıı :) şuanda bayburt da. martda da siirt de:S:1closedeyes:[/QUOh]

hımmm şafak kaç senin ne kadar kaldı bütün asker sevgililerini ailelesine Allah sabır versin kızlar benim 172 gün kaldı çokkk özledim şimdi hatay iskenderunda yapıo piyadeci olrak ısparda hep doguya verirdi ama bizimki ballı çıktıturkbayragiturkbayragi

89\1 tertip agrı da agrı dagını eteklerinde yakışıklı çavuşum beniiimmmbilmiyorumkismile

AAA benimkii acemiliğini orada yapmışdıı :) şuanda bayburt da. martda da siirt de:S:1closedeyes:[/QUOh]

hımmm şafak kaç senin ne kadar kaldı bütün asker sevgililerini ailelesine Allah sabır versin kızlar benim 172 gün kaldı çokkk özledim şimdi hatay iskenderunda yapıo piyadeci olrak ısparda hep doguya verirdi ama bizimki ballı çıktıturkbayragiturkbayragi

şuanda 268 şafak tatlım. evett seninki gene iyi verde senin adına sevindim:sinifsinif:

Eveet canım yaa, bugün gitti varmış olması gerekiyor bu saatlerdee, Şafak saymaya devamm senağlama

konuşmadını yani daha,neyse alışana kadar ilk günler zor olur ikinize de tabi ona daha zor o yüzden görev sana düşüyor.telde moralini düzeltip şirinlikler yapıp onu motive edeceksin ki zaman çabuk geçsin.saymaya devammmm

konuşmadını yani daha,neyse alışana kadar ilk günler zor olur ikinize de tabi ona daha zor o yüzden görev sana düşüyor.telde moralini düzeltip şirinlikler yapıp onu motive edeceksin ki zaman çabuk geçsin.saymaya devammmm

Evett korkuyoda çaktırmıyo bana bilmiyorumkismile napıcaz bilmiyorum valla akşam anca arar sanırım..

sağol cnm yhaaaa tüm asker bekleyenlerin ve askerlerimizin yardımcısı olsun biz sıcak evimizde onlar daaa hangi şartlardalarsa orda safak sayıyorlarrr

Bu hafta sonu Isparta Merkez'e gidiyor mafoldumben

Canımmm Allah kavuştursun şimdidennn benim kide ısparta merkezde yaptııı aman aman ordan mezarım uzakkk.. !
ıspartanın ı sını duymak istemiyorum artık sizde hayırlısıyla bitirir ustabirligine geçersiniz inş. canım.

benim Askerim şuan
Muş*ta Usta birliginde bugun 4.günü olucakkkkk :nazar: turkbayragi

Benden başka askeri muşta olan var mı ?????

Canımmm Allah kavuştursun şimdidennn benim kide ısparta merkezde yaptııı aman aman ordan mezarım uzakkk.. !
ıspartanın ı sını duymak istemiyorum artık sizde hayırlısıyla bitirir ustabirligine geçersiniz inş. canım.

benim Askerim şuan
Muş*ta Usta birliginde bugun 4.günü olucakkkkk :nazar: turkbayragi

Benden başka askeri muşta olan var mı ?????
slm bnm adım tugba bnde asker baklıyorum bnm sevgılım hakkarıde askerlık yapıo hepımızı allah kavustursun ınsallah zamının nasıl gectıgını anlamadan gelırler

Back
X