• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Ya ben tam askerliğin bitiş tarihini nasıl hesaplıycam ki :S internetten baktım da değişik değişik şeyler var ya anlamadım da Düz mantık hesaplamıştım ama :) yardım edermisin acaba :)

yedeksubay diye bir site var orası kısa dönemleri sayıyordu canım. ama uzunları bilmiyorum. kaça kaç oluyor seninki? bakayım hemen

92/1 gitti ben baktım da anlamadım ki ya bulamadım sanırım.. Sülüs'ünü 16 şubatta aldı 22 şubatta da teslim oldu

22 şubattan düşüyorsun diye biliyorum. bizimde aralıkın başındaydı ama 12sinde teslim oldu şafak 12sinde atmaya başladı. Yine de uzun dönem olduğu için tam bir şey söyleyemem canım yanlış olabilir.

22 şubattan düşüyorsun diye biliyorum. bizimde aralıkın başındaydı ama 12sinde teslim oldu şafak 12sinde atmaya başladı. Yine de uzun dönem olduğu için tam bir şey söyleyemem canım yanlış olabilir.

Bende öyle hesapladım ama bakalım doğrusunu ondan öğrenirim sanırım :) Çok teşekkür ederim :)

Bende öyle hesapladım ama bakalım doğrusunu ondan öğrenirim sanırım :) Çok teşekkür ederim :)

sılacım sulusunde yazan tarih neyse o tarihten başlıo askerlik mesela bzm 21şubattı 23ünde teslim oldu 21şubat askerliğnin 1. gnüdü 22şubat 2.günü 23 3.gnü....

sılacım sulusunde yazan tarih neyse o tarihten başlıo askerlik mesela bzm 21şubattı 23ünde teslim oldu 21şubat askerliğnin 1. gnüdü 22şubat 2.günü 23 3.gnü....

ama şafaktan düşmüyor ki canım. düşseydi benim şafak 25 olacaktı. 27 yerine... askeriye çıkış işlemlerini tamamlamış. teslim olduğunda başlamış sayılıyorlar.

ama şafaktan düşmüyor ki canım. düşseydi benim şafak 25 olacaktı. 27 yerine... askeriye çıkış işlemlerini tamamlamış. teslim olduğunda başlamış sayılıyorlar.

ama bna sulus tarihi ddiler yapma yaaa 2gn fzlamı şafak saycm bnnnnnn ztn 400ler btmedi gttiiiii öööfffffff:52:

ama bna sulus tarihi ddiler yapma yaaa 2gn fzlamı şafak saycm bnnnnnn ztn 400ler btmedi gttiiiii öööfffffff:52:

yok canım bende öyle sanıyodum ama karışıkta aslında. aralık12de gitti ama 10unda başlıyo görünüyordu bu sulus tarihi denen şey sanırım. mayısın 16sında gelecek ama mayısın sonuna kadar asker görünüyor. karışık bu işler :1: bosver sen 2 gün eksik saymaya devam et, olmazsa doğan güneş yerine 2 dersin :))

yok canım bende öyle sanıyodum ama karışıkta aslında. aralık12de gitti ama 10unda başlıyo görünüyordu bu sulus tarihi denen şey sanırım. mayısın 16sında gelecek ama mayısın sonuna kadar asker görünüyor. karışık bu işler :1: bosver sen 2 gün eksik saymaya devam et, olmazsa doğan güneş yerine 2 dersin :))

ama o son iki gn nası koyar adama btti sanıosn ohh diosn bi bakıosn 2dha wr şmdi bn hesabımı bozmiim nası olsa dha izinler miznler olck bakalım ne zmn gelckler en azından dha 1yıl 1ay garanti wr eminim fzlasıda çıkabilir :1:

Kırklareli (Pınar hisar)da vatani göreviniyo yapıyo erkek arkadaşım pazar günü yanına gittim ailesiyle birlikte 7 aydır görmüyodum çok güzeldi özlem giderdik fakat zaman o kadar çabuk geçtiki o an ayrılmak ne kadar zor geliyo insana anlatamam :'( varmı kızlar aramızda Kırklarelide sevdiğini bekleyen?

Gaziemir :72:

Son 4 ay :107:

460 ıda bilirdim ben :31:

canım benim askerim de 21 şubatta silüs almıştı, 23'ünde teslim olmuştu, toplamda 24 gün izin kullandık sanırım ve şu an çıkış tarihi 11 mayıs 2012 :16:

silüs tarihinden itibaren şafak düşmeye başlar canım :34: ben de hep 16 mayıs 21 mayıs fln die sayıyordum teskereyi ama 11 mayıs askeriyenin son kararı, vee şafağımız son kezzz 20 :52::52::32:

Sizinkileri gördükçe kendi şafağımı söylemeye utanıyorum ya :1:

Niye utanıyorsun be canım oda senin hakkın istediğin gibi alla pulla yaz hepimiz hakediyoruz güzel rakamları sende çok güzel rakamlardasın :16::16:
Bitirdiğinide göreceğiz inşallah :32:

Back
X