• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

tokat merkeze gidicek Allah'ın izniyle..uzun dönem canım..düz piyade olarak gidicek..bende böyle duymuştum büyük şehilere veriomuş genelde birde eğitim tugayı oldugu için çavuşa ihtiyaç varmış..orda kalma ihtimali de oluomuş..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için..

doru canım orda kalanda oluo ama 1 yada 2 kişi..o da komuatan bağlı olmuo gene kura olayı yoksa benimkinide orda tutmak istediler ama kurada urfa çıktı ..şimdi karoklada santralde zaten mesleğide ses teknisyeniydi setlerde.....mesleği olması avantaj olur en azından bi işi olur vakit çabuk geçer diğer türlü daha zorr dio benmkii..doğu yada batı neresi olursa hayırlsı olsun bazen doğuda daha rahat ediyolar bi tek çarşılar biraz zor oluo onuda askerler çıkmak bile istemiyomuş napıcaz die:)beni beklio sen gel o zaman çıkıcam die bende kaçış yolu arıyorum :D

çook çook haklısın canım...Allah hakkımızda hayırlısını versin...kazasız belasız gidip gelsinler de nerde rahat edeceklerse orası çıksın inşallah...

hayırlı tezkereler kızlar
eşleriniz sevgilileriniz sağ salim gelir inşallah
dualarınızı onlardan hiç esirgemeyin allah korusun bütün askerlerimizi

ne güzel yaa... =) Allah ım nolur bizimde böyle çıksın hayırlısıyla nolur...

acemi birliğini nerde yaptı peki canım ? =)

acemi birliği izmir merkezdeydi. Acemidede şansımız 28 gün yapmasıydı 28. gün dağıtıma geldi :)))))

benimkide narlıderede yaptı orasıda merkez ondan sordum Şeniz

yok narlıdere değil ayy utandım şimci nerde yaptığını bilmiyom ne bilim merkez dedi ben ne bilem merkez kaç tane konuşursak sorucam bak bende merak ettim öğreniyim sölerim sana:)) usta birliği nereye düştü??

kızlar bende sizin gibi asker yolu bekliyorum.:gitme:
bekle bekle hiç bitmiyor..senağlamasenağlama
diyarbakır da yapıyor.allahım hepimizin erlerini kötü emellerden korusun.:Saruboceq::Saruboceq:turkbayragiturkbayragi

Back
X