• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

eşim manisa alaşehir de şimdi acemiliği yapıyor inşallah usta birliği yakın biyerlere çıkar orda askeri olan var mı arkadaşlar:)

benim nişanlımda acemiliğini alaşehirde yapmıştı..nefret ediodu oradan ama ankaraya gidince alaşehiri arar oldu:)senin eşinin dağıtımı oldu galiba nereye çıktı merak ettim.Nişanlım ordan ankaraya seçilmişti.

Hatay'da Şehit Olan Askerlerimize Ve Gazzeye Giderken Öldürülen Barış Elçilerine Allahtan Rahmet Diliyoruz..ısraili KINIYORUZ!!!!

benim nişanlımda acemiliğini alaşehirde yapmıştı..nefret ediodu oradan ama ankaraya gidince alaşehiri arar oldu:)senin eşinin dağıtımı oldu galiba nereye çıktı merak ettim.Nişanlım ordan ankaraya seçilmişti.

nişanlın hala ankarada asker mi canım??neresinde??

benimki hatay serinyolda jandarma. uzuuuun bir acemilik... 1 ay icinde usta birligi belli olacak. umarim iyi bir yer olur. en azindan kötünün iyisi olsun. anlattiklarina göre %99 güneydogu...

benimki hatay serinyolda jandarma. uzuuuun bir acemilik... 1 ay icinde usta birligi belli olacak. umarim iyi bir yer olur. en azindan kötünün iyisi olsun. anlattiklarina göre %99 güneydogu...

canım bizim de acemi birligimiz hatay serinyoldu.eger 1. tabursa batıya düşer.ama 2. yada 3. tabursaüzgünüm ama doğu :( suan benim sözlümde tuncelide.şafturkbayragiturkbayragiak 68

Back
X