Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradı cnm bu sabah saat 5 de1 dk konuşabildik ama sesini duydum ya daha mutluyum bugün
senin arayabildi mi
Canım benimkide hergün arıyo 7.30 8'de falan özellikle her sabah arıyo. Bu sabah 6'da aradı, seninkide erken aramış. ne diyo nasılmış durumu. benimkide öyle hemen kapatıyogülüm uzun konuşamıyoruz.
Seninkinin taburu bölüğü ne acaba canım.
Az önce konuştuk yinehemen kapatsa da sesini duymak yetiyo ya
15.bölükmüş cnm ama taburunu öğrenemedm halen. Seninki ne acaba
bnmde 6 yıllık sevgilim 8 gün önce askere gitti izmire günler çok zor geçiyor sürekli arasada çok zor geldi nasıl bitecek bu 15 ay bilmiyorum![]()
şafak hesaplamak için programlar var tatlım, netten de svk tarihini yazıp hesaplayabilirsin, ben izinnlerin hepsini kullanacakmış gibi düşmeden hesaplıyorum, sana da öyle tavsiye ederim. Kullanmazsa son zamanlarda toptan düşmek daha keyifli olacaktırya kızlar tezkere ne zamana safak kac gün nasıl hesaplıyosunuz ? izin günlerini filan cıkarıomusnuz içinden ben sadece 12sinde gitti 1 ay gecti onu biliorum okadar. biri bana anlatsın ...
şafak 250, İSTANBUL:98:
allah yardımcın olsun, o da çok zor walla canım. Ama en azından batıdayken kocanın yanında olabiliosun, akşam olunca evine gelebilio Allahın izniyle canım. Gerçi benşm bi arkadaşım şark hizmetinde de kocasının yanına gitmişti. Şırnak'ın bi köyü. Dağın tepesinde 1 göz odaya gelin gitti. Ama çok şükür bitirip geldiler, artık kıbrıstalarDarısı sevdiğinden ayrı olan herkesin başına:98::97:
yemin törenine kadar böylemi olacak epey yoruyolarmış fazla görüşemiyoruz bnm sevgilim dağıtıma kurban bayramında çıkacak arkadaşlar püfff zaman geçmiyor sanki morale ihtiyacım var![]()
Geçiyor güünler demekten baska bir şey gelmiyor elden :) dağitima gelecegi günü hayal et dur fazlada hayal etme ama çnkü bizimki gibi karişiyo flnhiç güzel olmuyo ama daha heycanli oluyo tabi o ayri :)
bizim geldigi günlerde pek iyi geçmedi ama yaninda olmasi bile herşeye yetiyor
yaaaaa bir bitseydii diyorum ama dahaa üç yüüüüüüüüz kirkkkkk dörtt pfffff
benimkinin gittiği daha 12 gün oldu püfff:)) yemin töreninede gidebilecekmiyim belli değil bakalım nasıl olcak hayal kurmuyorum zaten hep aksi oluyo süpriz olsn artık napalım:)