Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şafak 437..
Manisa Kırkağaç![]()
benım sozlum ankara mamakta kendısı 89 lu ama 92/3 gıttı mebs muhabere okulunda haftaya yemın torenı war daha 1 ay bıle olmadıcok zor bısey Allahım bıze bagıslasın dayanmasıda zor hıc bısey dusunemıyorum aklım hep onda napıyo dıye dusunuyorum hep haftaya kısmetse gıdıcem gorucem sewgılımı Allahım herkeze sag saglım gıdıp gelmeyı nasıp etsın
EN BUYUK ASKER BIZIM SEWGILIMIZ ARKADASLAR
benı ekleyebılırsınz konusalım dertleselım ıyı gelır hepımıze
az kalmış canım benimmaşallah
![]()
ayy öyledir tatlım yaa, wallahi ben hergün şükrediyorum kırklarelinden kurtulduğumuzaaz kaldı canm evet şükür..ama ömrümüzü yedi şu kırklareli
ayy öyledir tatlım yaa, wallahi ben hergün şükrediyorum kırklarelinden kurtulduğumuza
sen gidip görebilio musun askerini?
ayy öyledir tatlım yaa, wallahi ben hergün şükrediyorum kırklarelinden kurtulduğumuza
walla hem de ne yırtmak canım, binlerce kere şükürler olsun Allahımasiz yırttınız valla :) şimdi nasıl gidiyo?
yok be canm malesf bigün boyunca sürüyo yol..
walla hem de ne yırtmak canım, binlerce kere şükürler olsun Allahıma
askerim kırklarelindeyken sakın süpriz fln yapıp ziyarete gelme, bulamazsın buraları diyordu
zaten 6-7 saat yol sürer heralde..
şimdi walla çok şükür, hem aradaki mesafe az hem de rahatı yerinde.. tabiki huzursuzluklar orada da oluyor ama, yine de çok şükür canım ya![]()
anlıyorum canım, benimki de orada kalsaydı hergün kavga ederdik heralde. burda hiç boş kalmıyo, akşamları pestili çıkmış bi vaziyette yatıyor.. haftasonu çarşıya çıkınca da geziyor fln enerjisini boşaltıyor, bana sarmaya hali kalmıyor çoğu zamaninsann psikolojisini bozmaktada birebir yani..küçük biyer olduğu için komutanlr canları nasıl istiyosa öle davranıyomuş..neyse bunada şükür gelip geçiyo işte..oh rahatı iise daha çabuk geçer inş sennkinede.ben bu halimizede şükrediyorum 2 haftadr ayrıydık biz..şükür biraz kendine geldi..bitecek inş
anlıyorum canım, benimki de orada kalsaydı hergün kavga ederdik heralde. burda hiç boş kalmıyo, akşamları pestili çıkmış bi vaziyette yatıyor.. haftasonu çarşıya çıkınca da geziyor fln enerjisini boşaltıyor, bana sarmaya hali kalmıyor çoğu zaman
aaa ayrımıydınız, neyseki halletmişsiniz heralde... şafak sıkıştırıyordur sizi canım benim![]()