asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

hehe ne güzel işte :) evet ii değildk hiç kendi bırakıp kendi aradı işte..hallettk şükür.oluyo işte arada napalım..neyse ben çıkıyrm şimdlk canm görüşürz yine tekrr kib
asker psikolojisi işte, belli olmaz sağı solu bunların:9: tamam canım görüşürüz sonra yine...

Benim sevgilim kırklarelide yapıyor vatani görevini varmı kızlar aranızda sevgilisi kırklarelide yapan askerliğini??

Şafak: 416
Mehtap: 18

Manisa / Kırkağaç !

Kızlarrr Şırnakta olan yokmuuu
Hiç rastlamadımmm:44::44:

Benim sevgilim kırklarelide yapıyor vatani görevini varmı kızlar aranızda sevgilisi kırklarelide yapan askerliğini??
Kırklareli'nin neresi tam olarak canım, benim askerim 12 gün kadar orada yaptı da. Bir de love_my arkadaşımızın askeri kırklarelinde...

59.topçu tugayında evet canım,amin sağolasın hepimizi inşallah...
acemide ustada aynı yerde yaptı ve yapıyor,şafak 93:72:

Ohh ne güzel 100'den aşağı düşmüşsünüz bile.. darısı bizimde başımıza canım. Güzeldir Erzincanım, rahattır :)

arkadaşlar benim sevgilim acemi birliğinde şu an kurbanda gelecek usta birliğine geçecek telefon götürebilirmi böyle görüşmemiz epey zor oluyor birde usta birliği hala belli olmadı izmir seferihisardan nereye gider acaba fikri olan varsa cvp verirse sevinrim

canım usta birliğinde telefon daha rahat oluyor ilk önce rahat konuşabileceği yerler bakar sonrada rahatça arar tertipçilik varsa bi alt devre gelince daha rahat oluyor canım acemi birliğinde daha zor telefon olayı

Son düzenleme:
ankara muhabere okulu mamak..
şafak 420
4 kasımda dağıtım var benim şafağım 19 :31:

merhaba canım benim sevgilimde acemi birliği ordaydı muhabere okulunda usta birliğine kocaeli/derince çıktı. ankaradan genellikle istanbul kocaeli gbi yerler çıkıyormuş tabii komando seçilmediği takdirde barış güçlerine girerse kıbrıs lübnan gbi dış ülkelere dağıtım oluyormuş.Hayırlısı olsun canımm

canım usta birliğinde telefon daha rahat oluyor ilk önce rahat konuşabileceği yerler bakar sonrada rahatça arar tertipçilik varsa bi alt devre gelince daha rahat oluyor canım acemi birliğinde daha zor telefon olayı

çok tşk ederim usta birliğide aynı yere çıkmış telefon götürür giderken heralde sevindim:)

Back
X