• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

aminnn aminnnnnn uykszlktan rengm fln klmadı ymk bile yiemiom o ne yedi sewdimi yediği yemeği die boğazmdan bişy geçmio çok değişik bi duygu konuşsan n knşcan sussan nedn suscan :S aradığında kafamda büsürü şey toplnıo hepsini sormk istyrm kptmm gerek dio sesini duydum yetti dio sen yne 5 dk konşmşsn cnm beni 5 kere aradı gece toplm 4 dk konşmusuz :S:S: uzun uzun konştğmz dakikalr geride kldı :S hala bkliorm sanki msj atcak gibi gelio :S allahm yrdm et nolur hepimize

Ahh ahh bende aynı durumdayım sanki mesaj atacakmış gibi hep. Alışamadık hala. Aynen tatlım ya adam gibi konuşamıyoruz kapatmam lazım yine ararım diyor hemen kapatıyor doyamıyorum ki.. keşke burdayken dakikalarımızın bile kıymetini bilseydik. dün aramadı Allahım ne olur bugün arasın yalvarıyorum 1 dk bile olsa sesini duyayım.. Allah yar ve yardımcımız olsun canım bizim şafağımızda bir seninle :5:

Ahh ahh bende aynı durumdayım sanki mesaj atacakmış gibi hep. Alışamadık hala. Aynen tatlım ya adam gibi konuşamıyoruz kapatmam lazım yine ararım diyor hemen kapatıyor doyamıyorum ki.. keşke burdayken dakikalarımızın bile kıymetini bilseydik. dün aramadı Allahım ne olur bugün arasın yalvarıyorum 1 dk bile olsa sesini duyayım.. Allah yar ve yardımcımız olsun canım bizim şafağımızda bir seninle :5:

inan suan bnmkinin beni aramasından çok senn yarinin senn aramasını istyrmm inş. arar canım çok kötü oldm seni böle görnce :SS ewd cnm şafaklrmz bir 455 :d

inan suan bnmkinin beni aramasından çok senn yarinin senn aramasını istyrmm inş. arar canım çok kötü oldm seni böle görnce :SS ewd cnm şafaklrmz bir 455 :d

Allah razı olsun canım benim,Allah sana bana askerlerimize ve diğerlerine sabır nasip etsin inşallah.. Attırıcaz o şafağı beraber tatlım inanıyorum ben plakalara geldiğimiz günüde görücez :5::5::5:

kızlar okurken gözlerim doldu ya nişanlımda askerdeyken işten eve koşa koşa giderdim telefonun başına otururdum yemeden içmeden onun aramasını beklerdim ah ah çok zor hasret çekmek ama inanın geldiğinde o günleri gülerek hatırlayacaksınız hiç gitmemişler gibi tartışmalar neden şunu yaptın bunu yaptın demeler başlıyo:9: halbuki bi gelsinde başka bişi istemiyorum diyorduk dediğiniz günler bile gelecek aklınıza allah kaavuştursun canlarım tez zamanda inş.

kızlar okurken gözlerim doldu ya nişanlımda askerdeyken işten eve koşa koşa giderdim telefonun başına otururdum yemeden içmeden onun aramasını beklerdim ah ah çok zor hasret çekmek ama inanın geldiğinde o günleri gülerek hatırlayacaksınız hiç gitmemişler gibi tartışmalar neden şunu yaptın bunu yaptın demeler başlıyo:9: halbuki bi gelsinde başka bişi istemiyorum diyorduk dediğiniz günler bile gelecek aklınıza allah kaavuştursun canlarım tez zamanda inş.

amin canım güzel dileklerin için Allah razı olsun senden:54: İnşallah sağ salim dönsünler şafak çok karanlık :5:

inş. cnm yhaa ahh o günleri bi görelmde kavga edelim farketmz sonnda barışırız :D en azndan ayrı olmucz o gnler gelsnndee...

ah bi gelsinlerde gerekirse hergün trip atalım farketmez yeter ki gözümüzün önünde olsundaa

Back
X