• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

nişandan 2 gün sonra aşkım gitmişti askere onu beklemiştim,çok zordu...
şimdi de yarın akşam kardeşim gidicek :14: hatay-serinyol'a...onu gördermek de çok zor olucak gibi geliyo...:31:
hepsi hayırlısıyla dönerler inşallah...

benimde nişanlım şu anda serinyolda allah kardeşinin yardımcısı olsun

92/2 olması lazım tam bilmiyorum benim nişanlımda HATAY serinyolda şafak 424 kızlarrr yokmu askeri orada olanlarlar:72::72::72::72:

Gaziemir :72:
Son 55 günümüz kaldı :nazar:

92/2 olması lazım tam bilmiyorum benim nişanlımda HATAY serinyolda şafak 424 kızlarrr yokmu askeri orada olanlarlar:72::72::72::72:

ayy benim kardeşimin yanında desene...bizimki 10. bölükte...havan topçusu olacak...nette askerlikle ilgili başka yerlerden araştırdım,kardeşim doğuya gidicek büyük ihtimalle :14: senin nişanlın kaçıncı bölükte canım? ilk dört bölükte ise hiiiç korkma %98 batıya düşer...

Son düzenleme:
ayy benim kardeşimin yanında desene...bizimki 10. bölükte...havan topçusu olacak...nette askerlikle ilgili başka yerlerden araştırdım,kardeşim doğuya gidicek büyük ihtimalle :14: senin nişanlın kaçıncı bölükte canım? ilk dört bölükte ise hiiiç korkma %98 batıya düşer...

evet canım biliyorum ilk 4 bölük şanslı hatta sosyete bölüğü diye geçer adları benim nişanlım 5. bölükte çoğunluk doğuya gidiyomuş ama biz genede ümidi kesmedik(;

evet canım biliyorum ilk 4 bölük şanslı hatta sosyete bölüğü diye geçer adları benim nişanlım 5. bölükte çoğunluk doğuya gidiyomuş ama biz genede ümidi kesmedik(;

sınırcı olcak desene canım :( az kişi batıya gidiyomuş,inşallah nişanlın onlardan olur canım...allahım hepsinin hayırlısıyla sağ salim dönmesini nasip eder inşallah...

acemiliğimizin bitmesine son 30 günnn kaldıı ve nişanlımı görmemede bakalım usta birlik nereye düşecek

Back
X