benim askerimde şırnağa düştü 2 gün sonra usta bırlıgıne gıdıcekşırnak/silopi
şmdiden allah kawuştursn allah sağ salim gidip gelmk nasip etsn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şmdiden allah kawuştursn allah sağ salim gidip gelmk nasip etsn![]()
Allah kavuştursun canım benim nişanlımda şırnakta çok zor Allah yardımcın olsun![]()
teşekkür ederim canımm amin. nasıl biyer orası biraz bilgi verebılırmsıın
Canım benim askerim akçay da bir tugayda.Sadece izinlerde çok sorun yaşıyoruz.Zaten çarşı izni falan vermiyorlar orada ki askerlere.İzne geleceği zamanda çok problemler çıkıyor.Tugayda olduğu sürece içim rahat benim sadece konvoylarda falan çok korkuyorum o kadar.Ne olarak gidiyor senin askerin karakola falan mı gidiyor ?
sevgilim ya da eşim değil ama kardeşim askerde, şırnak silopideydi nusaybine gitme durumu vardı ne oldu bilmiyorum, Rabbim tez zamanda bize kavuşturur inşallah, hepinize Allah sabır selamet versin kızlar
belli değil dedi canım ama buyuk ıhtımal karakola verırler dedi.tugayda kalması çok zor![]()
Olur mu canım tam olarak nereye düştüğünü söylüyorlar verdikleri kağıtta da yazıyor..Ne olarak yapıyor askerliğini.Mesela benim askerim piyade ulaştırma olarak gitti acemiye sonra şırnak'a muhabere olarak gönderdiler.
Hayır canım yanlışın var tam olarak nereye düştüğü yazmıyo bazen...
Merkezdeki veya başka ildeki tugay, alay yazar..
Oraya gidince aynı gün veya 1 hafta içinde falan karakollara, tesislere, gazinolara dağıtılır.. Mesleklere göre, vb.
Benim aşkımında öyle oldu..
Şafak: 95 ...KARS...
Benim nisanlimda ust birligi edirne uzunkopruye dustu . Surgun yeriymis bugun teslim oldu.yemekleri igrencmis ne kadar psikopat varsa orda toplanmis oyle diyor hayirlisi
benim askerim kıbrısta ve daha gelmesine 198 gün var...günler hiç geçmiyor gibi bu kadar zor olucağını tahmin ediyordum ama işte birden geçicek dediler hep bende öle ummuştum..
15 gün sonra acemiliğe ıspartaya gidiyor aşkım((