• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Bende yemin törenine gittim 3 gün orda vakit geçirdik ama doyamadım işte insan sevdiğine doyabilirmi hiç :) bende fazla üstelemiyorum bozmayayım sürprizini :) sabah ben uyurken gelip o uyandırmak istiyomuş beni deli :) kavuşalımmmmm artıkkkkk :)

Ne güzel olur ama dimi :) ben gitmedim yemin törenine o geldi sınavları var diye sınava girdi gitti ama hiçbişey anlamadık vala bide o geldi diye gelen giden çok oldu hiç vakit geçiremedik aşkımla :) kavuşalıııım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel olur ama dimi :) ben gitmedim yemin törenine o geldi sınavları var diye sınava girdi gitti ama hiçbişey anlamadık vala bide o geldi diye gelen giden çok oldu hiç vakit geçiremedik aşkımla :) kavuşalıııım :)

Seninki çok arayabiliyomu seni canım :)

Rahat konuşuyoruz ya o telefon sokmadı içeriye ama arkadaşları ustalardan telefon almış ordan arıyo konuşuyoruz yani. Siz ?

Benimkinde telefon var ama fazla kullanamıyo daha cok ankesörlüden arıyo günde en az 6-7 kere konuşuyoruz :) :)

Back
X