• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Ayy oyle mi cok sewinirim oyleyse zaten bugun 2 kere aradi ilk gun olmasina rağmen 9. Boluge dusmus sosyete boluguymus guya orasi 24 saatsicak su varmis 24 kisi varmis kogusta dolaplari kogus icindymis yemekler iyiymis botlat cok agir degil dedi komutanlari cok iyiymis hic bisi almadan gelsem olurmus bosuna tasimisim hersey var burda dedi cok mutlu oldum

Ayy oyle mi cok sewinirim oyleyse zaten bugun 2 kere aradi ilk gun olmasina rağmen 9. Boluge dusmus sosyete boluguymus guya orasi 24 saatsicak su varmis 24 kisi varmis kogusta dolaplari kogus icindymis yemekler iyiymis botlat cok agir degil dedi komutanlari cok iyiymis hic bisi almadan gelsem olurmus bosuna tasimisim hersey var burda dedi cok mutlu oldum
Evet Kastamonu çok rahattır yaa üzülme sen hiç :KK68:

Yarin ugurluyorum yigidimi.. Isparta Ic Guvenlik Egitim ve Tatbikat Merkez Komutanligi.. En kotu 3 acemi birliginden birine gidiyor sevgilim.. Insallah psikolojisi bozulmaz:(

Kızlar merhaba. Kısa dönem askerlerimizin tümenleri bugün belli olmuş sanırım.Benim sevdiceğim İstanbul Hasdal'da olacak.pek güzel şeyler okuyamadım.Var mı Hasdal hakkında fikri olan?

Back
X