• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Yaa oda bana böyle diyor teşekkür ederim kuzum:D
ne askerler var burda pazar gunlerı goruyorum ayrıca merak etme gazıemır de cok merkezı byerde degıller başı önde yürüyen senın sevgilin gibi yüreğinde biri olan çok asker var belli de ediyorlar kendılerını :* üzülme sen canımm nerelisin bu arada

ne askerler var burda pazar gunlerı goruyorum ayrıca merak etme gazıemır de cok merkezı byerde degıller başı önde yürüyen senın sevgilin gibi yüreğinde biri olan çok asker var belli de ediyorlar kendılerını :* üzülme sen canımm nerelisin bu arada

Ben ankaralıyım.:KK55:
Zaten acemi birliğinde yani izin yok :p:p

kıyamam sıze ne kadar suruyor acemı bırlıgı arayabılıyor mu ben kasım da gonderıcem daha :KK43:

Canım bizimki 1 ay sürecek işte, 45 gün eğitim alanlar da oluyormuş.o_O
Evet arıyor ankesörlü telefondan, ama çok ta uzun konuşamıyoruz.:KK14:
İşte 5 Eylül de yemin töreni var sizin semt kalabalıklaşacak.:D
12'sin de de dağıtım izni ne gelecek sonra da usta birliği:KK28:

Ya sevgilim yarın gidiyo Hasdal'a :( telefonu düşünüyo şimdi sokabilecek miyim diye, siz nasıl halletmiştimiz x-raydan geçiriyolar mı ki saklasa halleder mi acaba :(

kuzym benimki kantinci oldugu icin ona serbest oldu telefon. rahatca sokabildi o yuzden. ama xray cihazi var.iceri girerken de detayli arama yapiyolar. simdi ilk giderken goturmesin. onumuzdeki hafta sonu carsi iznine cikacak. kargoyla subeye gonder telefonunu alsin. digerleri nasil sokuyorsa onlar konusur zaten kendi aralarinda o da sokar.herkesin telefonu var icerdem ama dedigim gibi giderken yaninda goturmesin bence simdilik. detayli aariyorlar cunku ilk basta

kuzym benimki kantinci oldugu icin ona serbest oldu telefon. rahatca sokabildi o yuzden. ama xray cihazi var.iceri girerken de detayli arama yapiyolar. simdi ilk giderken goturmesin. onumuzdeki hafta sonu carsi iznine cikacak. kargoyla subeye gonder telefonunu alsin. digerleri nasil sokuyorsa onlar konusur zaten kendi aralarinda o da sokar.herkesin telefonu var icerdem ama dedigim gibi giderken yaninda goturmesin bence simdilik. detayli aariyorlar cunku ilk basta
Yaa kötü oldu bu :( neyse sonra sokabilir inşallah çok heveslenmiştim:KK1:İnşallah canım bi 99 u göreyim moral olacak :KK54:

Yaa kötü oldu bu :KK43: neyse sonra sokabilir inşallah çok heveslenmiştim:KK1:İnşallah canım bi 99 u göreyim moral olacak :KK54:
zaten ilk hafta diger askerler yani bizimkiler muhtemelen kendi telefonlarini verecekler sizi arasinlar diye.. bizimki oyle olmustu..surekli birileri telefon vermisti rahat rahat konusmustuk.ayrica herkesin telefonunoldugu icin ankesorluler bombos oluyo gunun her saatinde:KK48:

Çok şükür acemilikte de rahatça konuşmuştuk da kendi teli daha iyi olur tabi :) olmadı ben gider veririm haftaya :) ben girebiliyorumdur inşallah telefonla , ankarada misafirlerde giremiyo:KK1:

Çok şükür acemilikte de rahatça konuşmuştuk da kendi teli daha iyi olur tabi :) olmadı ben gider veririm haftaya :) ben girebiliyorumdur inşallah telefonla , ankarada misafirlerde giremiyo:KK1:
yok kuzum orda da girilmiyo telefonla. benimkini almislardi girerken.ama ustumu aramadilar. yani sende 2 telefin olcaksa birini verip oburunu sokqbilirsin bence

Back
X